Frivillighetsdagen 5. desember

Med Roar Vevelstad som hovmester dirigerte han troppene sine og serverte på Frivillighetens dag. Kommunedirektøren i Halden kommune ønsket å bidra til denne markeringen med å takke frivilligheten og de mange frivillige for den viktige og enestående innsatsen som gjøres hele året. Dette gjorde at hele direktør-staben sto for serveringen - og oppvasken etterpå! Den årlige Frivilligprisen ble tildelt Marit Heide.

MARIT HEIDE FIKK ÅRETS FRIVILLIGPRIS!
I begrunnelsen beskrives hun som initiativrik og hun er modig, trygg, sosial, kunnskapsrik og kreativ og har med all sin dugelighet, erfaring og kompetanse for læring og mestring i stor grad bidratt til det utviklende og gode miljøet på Lekseverkstedet på Frivilligsentralen.

Samtidig har også prisvinneren gitt mye av seg selv i engasjementet for å legge til rette for at Ukrainerne har fått et aktivitetstilbud med fokus på norsktrening.
Hun har vært primus motor for hele prosjektet som var i gang fra akuttmottaket i Halden var i gang og de første møtene i byen med «bli kjent-turer, kino og organisering av aktiviteter som fremmer språktrening og inkludering.

Det var ordfører Linn Laupsa som sto for tildelingen!
 
FULLT HUS
Den Internasjonale Frivillig-dagen 5. desember markeres hvert år på Frivilligsentralen i Halden med et program og servering i egne lokaler.
I fjor var det stor feiring i Brygga Kultursal i Halden. 

I år var arrangementet fulltegnet med et tredelt program; matbuffet mellom kl. 15 og 17 i Frivilligsentralens kjøkken, stue og allrom.

Kl. 17 - 18.15; musikkinnslag/dagens tale/premiere på to filmer fra flere av frivilligsentralens prosjekter og utdeling av årets Frivilligpris i Caskosalen.
 
 Kl. 18.15 – 19, kaffe og kake servert i stue og allrom inne i Frivilligsentralens lokaler.

Her er noen bilder fra dagen;

 Her er det Solfrid Grønvold som blir servert.

Her henter Kent-Arne Andreassen mer mat på kjøkkenet.

Jens-Petter Berget trivdes også godt i rollen som servitør!

Ordfører Linn Laupsa t.h., hilser på en av de minste gjestene, barnebarnet til Marit Heide, nemlig Julia.

 Ulf Ellingsen, t.h., hadde det også hyggelig, sammen med sjefskokken Sebastian!

Celine Gøperød rørte i grytene, overvåket av alltid blide Sebastian.

Arild Elnes, med saksofonen, stiller alltid opp når han blir spurt om å underholde på Frivilligsentralen

.
Izolda Sonisvilli stiller også opp når det trengs dyktig hjelp. I tillegg til å ha hjulpet til på kjøkkenet, viser hun stolt fram det som skal bli juleutstillingen med pepperkakebyen, som kom på plass nærmere jul.

"Da var alle enige om at det hadde vært en fin dag og en god markering av Frivillighetens dag - i år også!" 


Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral