Halden frivilligsentral har sommerlukket fra 6. juli til 9. august

I år har Frivilligsentralen sommerlukket i perioden 6. juli til 9. august. Vi ønsker alle en riktig fin sommer, så møtes vi igjen friske, uthvilte og klare for høstens aktiviteter i august.

Dette er første året på lenge hvor det ikke arrangeres Allsang på grensen på festningen i Halden. Frivillige og frivilligsaentralen har gjort en kjempejobb hver eneste juli i mange år! Men i år har vi muligheten til å få ladet batteriene!

Frivilligsentralen sommerlukkes i perioden 6. juli til 9. august. I år er det på tide å skru ned tempo og aktivitetsnivå og nyte sommeren!

Og ut i august møtes vi på ny, friske og uthvilte og klar for høstens aktiviteter.
NYT SOMMEREN!

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral