HAR DU LYST TIL Å VÆRE LØYPEVAKT?

Tour of Scandinavia, tidligere Ladies tour of Norway, nærmer seg og 22. august går første etappe fra Mysen til Halden . Halden frivilligsentral har også i år blitt spurt om vi kan stille med løypevakter og vi stiller selvfølgelig i den grad vi får med oss folk nok!

LØYPEVAKTKURS

Det er 5 år siden vi tok det første online løypevaktkurset, og i år må det tas igjen. Vi har satt av torsdag 10 august klokken 13 for en felles gjennomgang av kurset på Frivilligsentralen og dette er fortsatt aktuellt for deg som ikke ønsker å gjøre det alene.



Send meg en tilbakemelding på om du ønsker å stille som løypevakt under årets "Tour", og om du ønsker å gjennomføre e-kurset i fellesskap eller ikke. 


Ønsker du det, møtes vi som nevnt, hos Frivilligsentralen torsdag 10 august klokka 13 i Skofabrikken.


Hilsen


Roger Dybedahl

Mobil : 479 97 975

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral