Kulturnatt med Frode Alnæs

Det er en innholdsrik Kulturnatt i Halden på fredag. Halden frivilligsentral var grunnleggeren av Kulturnatt i Halden i 2008 og drev helt fram til 2021, da Halden kommune overtok. På frivilligsentralen i Skofabrikken starter vi kl. 18 med offisiell åpning av Musikklytterommet, som inneholder en LP-samling på over 2000 jazzplater. Disse var en gave fra Karin Lykke-Seest og endelig har den flotte samlingen fått et eget rom i den nye Frivilligsentralen. På Kulturnatten kl, 18.00 blir det flott underholdning bundet sammen av artisten Frode Alnæs. Kl. 21 blir det en egen konsert med den kjente artisten. Gled dere!

Etter at frivilligsentralen flyttet fra Violgata og jazzrommet der og til Skofabrikken, har det tatt noe tid å få alt på plass i det nye «jazzrommet» eller Musikklytterommet Lykke-Seest, som har blitt det nye offisielle navnet, eller også - Lykkerommet!


 

Den aller første kvelden vi arrangerte Kulturnatt i Halden i 2008 var det den gangen to småjenter som sang og med pappa på gitar.
Ekstra hyggelig at Hedda, Live og Marcus igjen skal opptre på scenen i Skofabrikken på årets Kulturnatt. 


En lørdag i måneden i flere år, har Never Too Late, spilt på Jazzcafe på Frivilligsentralen. Derfor var det helt naturlig når vi skulle markere åpningen av Musikklytterommet, å invitere bandet sammen med Frode Alnæs, på scenen i fellesarealet i mellom kinoen og Frivilligsentralen.

Ordfører Anne-Kari Holm åpner det hele kl 18.00.

Frivillige, Linn, Svein og Tina vil være på plass i Frivilligsentralens kjøkken med et utvalg av drikke, og her er det også pølsekoker på plass, hvis noen blir sultne i løpet av kvelden.

Til konsertene er det fri inngang. Det er jo KULTURNATT!!!

Det SÅ MYE fantastisk som skjer rundt i hele byen på årets Kulturnatt - så det et bare å glede seg. 

Det eneste man kan kan bekymre seg over… er at man må velge….
Vil ikke rekke eller få med seg alt.. men sånn er det jo .

Og sist, men ikke minst, altså:

En egen konsert med Frode Alnæs spiller også på Stua Hamre i Frivilligsentralen kl 21.

GOD FORNØYELSE!

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral