MØTE I INTERNASJONAL KVINNEGRUPPE 30. NOVEMBER 2023

INTERNASJONAL KVINNEGRUPPE HAR MØTER PÅ KJØKKENET PÅ RØDSBERG UNGDOMSSKOLE Nada hadde forberedt en matrett fra Syria, makloba, som hun hadde lært av sin mor og som hun igjen hadde lært av sin mor. Det ble en spesiell og fin opplevelse med de ca 20 som denne kvelden var samlet rundt bordet.

Nada viser stolt fram matretten sin!


Det ble en spesiell og fin opplevelse med de 20 kvinnene som denne kvelden var samlet rundt bordet. Gjester fra Østfold kvinneforum, Shera Cathrine og Mette fra Brystkreftforeningen var tilstede for å bevisstgjøre og oppfordre kvinner og spesielt alle med innvandrerbakrunn om å møte opp til timen med mammografi. Og samtidig være oppmerksom på å sjekke seg selv for uregelmessigheter jevnlig. 

Flere var møtt fram tidligere for å hjelpe og lære av Nada. Og til slutt gjensto oppvasken og her gikk det unna i god dugnadsånd.

FLERE BILDER ...

 


Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral