PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vi fikk nærmiljøpris

Tusen takk for Nærmiljøprisen 2017 fra Berg Sparebank! Stor og gledelig overraskelse i formiddag og hyggelig besøk med overrekkelse på frivilligsentralen.
Takk til alle frivillige med engasjement og godt samspill for byen og menneskene som bor her.
Gratulerer også i dag til Kirkens Bymisjon og Trond Henriksen som også " ble lurt" og delte nærmiljøprisen med frivilligsentralen.

Begrunnelsen fra juryen til Berg Sparebanks nærmiljøpris 2017 lyder slik:

«Det heter at den største gleden du kan ha, er å gjøre andre glad. Ikke minst har dette uttrykket en ekstra klang rundt julehøytideligheten.

Men her i Halden er det noen institusjoner som heldigvis lever for å glede og hjelpe andre – hele året. De utgjør rett og slett en forskjell i manges liv gjennom å ha et nært, levende og sterkt fokus på å hjelpe og støtte andre som trenger det. Det er svært gode medmennesker.

Årets to prisvinnere, som får 50.000 kroner hver, har mange fellestrekk. Juryen vil spesielt trekke fram engasjement, lavterskeltilbud, det er plass til alle, de opptrer involverende og inkluderende, de setter respekt i høysetet – og spiller en viktig rolle i inkluderingsarbeidet i byen vår

Bildetekst: ANERKJENNELSE: Berg Sparebanks nærmiljøpris gikk også til Halden frivilligsentral. Foran Anette Henning og Wenche Erichsen. Bak Jørn Berg og Jan-Arne Hansen. Foto: Thomas Lilleby HA

17_nærmiljøpris HA.jpg
17_nærmiljøpris.jpg