Bli med på tipping!

På Frivilligsentralen har vi nå tatt en pause fra alle åpne møter, aktiviteter, konserter og arrangementer. Det betyr at Husbandet sitter nå hjemme, hver for seg og øver på sine instrumenter og gleder seg til at de igjen skal spille på våre samlinger «Helt halv 12» med allsang og levende musikk, til «ettermiddagskaffe» i Hagegata og på flere opptredener på institusjonene i byen.

Husbandets pianist, Per Olav Halvorsen, har som vane å invitere til en liten konkurranse når vi er samlet til allsang-hygge. Han har nå tatt utfordringen med å tilby en tippe-kviss, som vi har sendt ut til omsorgsboliger og institusjoner der Husbandet underholder.
Nå kan alle som vil være med på denne uhøytidelige konkurransen. Skriv svaret i en epost til oss, så foretar vi en trekning på lørdag.
Send oss gjerne svaret på epost: post@halden.frivilligsentral.no
Den heldige vinner får en premie, lykke til!

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral