GRADVIS OG FORSIKTIG GJENÅPNING

Det planlegges for en gradvis og forsiktig gjenåpning av noen av aktivitetene på frivilligsentralen, der frivillige før stengingen i midten av mars hadde sine faste møter og arrangerte aktiviteter og sammenkomster.


VI MÅ FORTSATT FØLGE RETTNINGSLINJENE!
 Flere organisasjoner, foreninger og grupper som jevnlig har mange deltakere, har utsatt og avlyst planlagte arrangementer og aktiviteter dette semesteret. Andre aktiviteter og møter med få deltakere, eller der det er mulig å dele opp i mindre enheter, er det mulig å gjennomføre, men under bestemte retningslinjer, der hensynet til smittevernregler er overordnet og anbefalinger fra nasjonale helsemyndigheter må følges.

OPPMUNTRENDE FELLESSKAP
 Gårsdagens planleggingsmøte og befaring i frivilligsentralens bakgård var oppmuntrende. Takk til frivillige, Svein, Torbjørn, Roy og Yngvar (bildet), som sammen med Ingrid, skal fortsette å gjøre en ekstra innsats for at denne fine plassen skal kunne være en god møteplass for smågrupper, med fine muligheter for å treffes og samtidig, holde avstand. Noen flere soldager, litt sliping, beising og klargjøring,så vil plassen skinne🌼

TURGRUPPE OG HOBBYGRUPPE 4. og 6. MAI
Det planlegges altså for at deler av virksomheten ved Frivillighuset kan åpne, men flere av aktivitetene og innsatsen må organiseres på andre måter, som for eksempel at vi formidler kontakt med frivillige på Lekseverkstedet uten at man er sammen og tett på hverandre.

Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral