GRADVIS OG FORSIKTIG GJENÅPNING

Det planlegges for en gradvis og forsiktig gjenåpning av noen av aktivitetene på frivilligsentralen, der frivillige før stengingen i midten av mars hadde sine faste møter og arrangerte aktiviteter og sammenkomster.


VI MÅ FORTSATT FØLGE RETTNINGSLINJENE!
 Flere organisasjoner, foreninger og grupper som jevnlig har mange deltakere, har utsatt og avlyst planlagte arrangementer og aktiviteter dette semesteret. Andre aktiviteter og møter med få deltakere, eller der det er mulig å dele opp i mindre enheter, er det mulig å gjennomføre, men under bestemte retningslinjer, der hensynet til smittevernregler er overordnet og anbefalinger fra nasjonale helsemyndigheter må følges.

OPPMUNTRENDE FELLESSKAP
 Gårsdagens planleggingsmøte og befaring i frivilligsentralens bakgård var oppmuntrende. Takk til frivillige, Svein, Torbjørn, Roy og Yngvar (bildet), som sammen med Ingrid, skal fortsette å gjøre en ekstra innsats for at denne fine plassen skal kunne være en god møteplass for smågrupper, med fine muligheter for å treffes og samtidig, holde avstand. Noen flere soldager, litt sliping, beising og klargjøring,så vil plassen skinne🌼

TURGRUPPE OG HOBBYGRUPPE 4. og 6. MAI
Det planlegges altså for at deler av virksomheten ved Frivillighuset kan åpne, men flere av aktivitetene og innsatsen må organiseres på andre måter, som for eksempel at vi formidler kontakt med frivillige på Lekseverkstedet uten at man er sammen og tett på hverandre.

Flere nyheter

HURTIGTESTER OG VAKSINERING PÅ FRIVILLIGSENTRALEN

Nå deles det ut gratis huritgtester fra Frivilligsentralen. Ordningen med utdeling av hurtigtest-settene vil være klart i løpet av førstkommende onsdag, 10. november. Det gis en mulighet for Dropin-vaksinering inne i Frivilligsentralens lokaler i Violgata 14 onsdag 24.november, fra kl. 17 til kl. 20.

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

2021 © Halden frivilligsentral