INFORMASJON PÅ MANGE SPRÅK

Flyktninghelseteamet i Halden ringer til bosatte flyktninger for å høre hvordan de har det og svare på spørsmål, ca en gang i uken. Vi legger ut en link til en nettside fra Folkehelseinstituttet med informasjon på mange språk.

Flyktninghelseteamet i Halden  ber oss også si at dersom det er noen som er bekymret for den situasjonen vi er oppe i nå, er det både psykolog og helsesøster tilgjengelig. (på telefon). 

Flyktninghelseteamet i Halden arbeider som sagt først og fremst med bosatte flyktninger, men om vi har ledig hjelper vi andre også.

Med vennlig hilsen

Sigrun Omsland Elefskaas
Koordinator Flyktninghelseteam
Halden kommune

Telefon: 458 78 606 / 69 21 77 81

Klikk på denne linken:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/infomateriell/generell-informasjon-koronavirus-pa-flere-sprak/

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral