Minnerik forestilling med drama-elever

Fredag for halvannen uke siden var det klart for et kulturprogram i lunstid (kl. 11.30) på Frivilligsentralen i Skofabrikken. Drama-elever fra Halden videregående skole som tok publikum tilbake i tid, med gamle minner.


Dramaelvene tok selv i mot publikum ved inngangen.


Her ble det presentert historier som har fått «teater-vinger» og «scene-språk» etter at elevene først hadde fått autentiske historier om - den første eller største store kjærligheten, om arr eller hendelser som har snudd opp ned på livet ditt og spørsmål som elevenes egne besteforeldre har svart på.
 

Med en dyktig lærer, Cecilie Jørstad, som også var forestillingens pianist, ble historiene og sangene som elevene fremførte til en vakker og magisk time og et godt møte mellom generasjoner.


Publikum lot seg villig bli med på de mange minnene og sangene mange husket fra «den gang da» … sånn på 50/60 - og 70-tallet og takket for en rørende og nydelig forestilling, fremført av dyktige og talentfulle elever fra Halden videregående skole.


Takk for en fin forestilling!


Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral