Natteravnene går 7. september 2019

Nye natteravner ute i kveld og her er den flotte gruppa samlet på et formøte der Janne fra forebyggende enhet i Politiet var med.

Ny organisering

Høstens nye organisering med at skolenes foreldreutvalg rekrutterer foreldre til bestemte datoer for hver skole fungerer bra så langt.
I kveld er det Hilde, Beathe og Tomas fra Låby som deltar.

Politikere 
Natteravnene i Halden fikk også tre deltakere, Inger, Anne Helene og Joakim, alle lokale politikere fra Venstre som møtte fram og ble med på kveldens vandring ute i Halden sentrum. Det var også ekstra hyggelig og forhåpentlig nyttig for politikere som får kjennskap til den gode forebyggende aktiviteten som finner sted hver fredag kveld, i et lokalt samarbeid med flere, Foreldreutvalg, ungdomsklubbleder i kommunen, frivilligsentralen og ildsjeler.

Neste uke
den 13.9. ønsker vi velkommen til frivillige, foreldre fra Strupe som natteravner. Politikere fra andre partier og andre voksne som ønsker å bidra må også gjerne ta kontakt.

Frivilligsentralen 68188818, post@halden.frivilligsentral.no

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral