Siste natteravn før jul

Noen minusgrader i Halden i kveld stopper ikke natteravnene som er ute i sentrum.

Det gjelder å ha riktig og godt med klær i slikt et vær.. Det har natteravnene som er ute i kveld tenkt på. Kanskje ikke alle julebordsgjestene som er på byen i kveld... 

Så det gjelder å passe på! Ta vare på venner og dem du er sammen med. Sørg for at alle kommer seg trygt hjem, er oppfordringen til alle som er ute og hygger seg. 

Kveldens baseleder, Linn Andersen og natteravnene skal straks ha en pause med noe varmt å spise og drikke og etter pausen er de igjen ute til klokka 03.

Politiet var tilstede på for-møtet tidligere i kveld og gir klart uttrykk for at natteravnene gjør en stor og viktig innsats med å være synlige og tilgjengelige i lokalmiljøet, noe som har stor betydning for publikum og spesielt de unge som er ute. Etter en pause er natteravnene i Halden ute igjen hver fredag, fra og med 18.januar. 

Og ja, selvsagt er det velkomment med flere frivillige til fredagenes viktige og nyttige gåturer.

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral