Onsdag 27 Februar
kl. 11:30 - 12:15 Lunsj Frivilligsentralen
Hver tirsdag og onsdag kl. 11.30 - 12.30. Frivillige organiserer lunsj og det er flere frivillige som samarbeider om denne aktiviteten. For mange er det sosiale ved å sitte ved et bord og spise et måltid sammen med flere, noe det settes stor pris på. Det er ofte både småvarmt og alltid velsmakende og alle betaler kr 40,- slik at dette er et prosjekt som skal gå i null.

Periode: Fra 22. august t.o.m 12. desember.
Flere frivillige samarbeider om å planlege, forberede og tilberede lunsjen på Frivillighuset to dager pr uke. På tirsdager har Reidun H og Manolis vært et "radarpar" med varmt og kaldt på lunsjbordet, men dessverre har Manolis vært sykmeldt en periode og da har flere vikariert på tirsdagene utover høsten. Det har også vært praksisdeltakere som har bidratt på tirsdagene. Kjøkkenet overtas ofte av en som fortsetter med å sørge for å sette fram noe å spise til de som kommer til lekseverkstedet senere på dagen.
Kjøkkenet  og aktiviteten der, er i det hele tatt - meget viktig på frivilligsentralen.
Lunsjen på onsdager er det Sylvia og Gry som har hatt hovedansvar for hele høsten. To aktive frivillige som har sørget for mange spennende småretter, gode salater og det enkle som ofte er det aller beste; knekkebrød og brødskive med ost og paprika, for eksempel.
Kaffe og te og vann på bordet hører med og selvbetjeningshyllene i allrommet/stua er en investering vi er godt fornøyd med. Her finnes kopper og tallerkener i flere varianter og bestikk i skuffer og skulle noen ønske å drikke av riktig gammelt servise, så finnes det også.
Reidun og Per har blitt et frivillig-par som ordner handlingen for hver uke og den handlingen foretas hver mandag morgen.
Ingunn har meldt seg som frivillig med å gjøre i stand på kjøkkenet for lekseverkstedet, så når lunsjen er over, rykker Ingunn inn og overtar kjøkken-ansvaret. Hun får hjelp av ungdomsskole-elever på onsdagene. Elevene er på frivilligsentralen hver uke i valgfaget innsats for andre og er også med og hjelper med lekser.

2020 © Halden frivilligsentral