Bli med på tipping!

På Frivilligsentralen har vi nå tatt en pause fra alle åpne møter, aktiviteter, konserter og arrangementer. Det betyr at Husbandet sitter nå hjemme, hver for seg og øver på sine instrumenter og gleder seg til at de igjen skal spille på våre samlinger «Helt halv 12» med allsang og levende musikk, til «ettermiddagskaffe» i Hagegata og på flere opptredener på institusjonene i byen.

Husbandets pianist, Per Olav Halvorsen, har som vane å invitere til en liten konkurranse når vi er samlet til allsang-hygge. Han har nå tatt utfordringen med å tilby en tippe-kviss, som vi har sendt ut til omsorgsboliger og institusjoner der Husbandet underholder.
Nå kan alle som vil være med på denne uhøytidelige konkurransen. Skriv svaret i en epost til oss, så foretar vi en trekning på lørdag.
Send oss gjerne svaret på epost: post@halden.frivilligsentral.no
Den heldige vinner får en premie, lykke til!

Flere nyheter

HURTIGTESTER OG VAKSINERING PÅ FRIVILLIGSENTRALEN

Nå deles det ut gratis huritgtester fra Frivilligsentralen. Ordningen med utdeling av hurtigtest-settene vil være klart i løpet av førstkommende onsdag, 10. november. Det gis en mulighet for Dropin-vaksinering inne i Frivilligsentralens lokaler i Violgata 14 onsdag 24.november, fra kl. 17 til kl. 20.

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

2021 © Halden frivilligsentral