Bli med på tipping!

På Frivilligsentralen har vi nå tatt en pause fra alle åpne møter, aktiviteter, konserter og arrangementer. Det betyr at Husbandet sitter nå hjemme, hver for seg og øver på sine instrumenter og gleder seg til at de igjen skal spille på våre samlinger «Helt halv 12» med allsang og levende musikk, til «ettermiddagskaffe» i Hagegata og på flere opptredener på institusjonene i byen.

Husbandets pianist, Per Olav Halvorsen, har som vane å invitere til en liten konkurranse når vi er samlet til allsang-hygge. Han har nå tatt utfordringen med å tilby en tippe-kviss, som vi har sendt ut til omsorgsboliger og institusjoner der Husbandet underholder.
Nå kan alle som vil være med på denne uhøytidelige konkurransen. Skriv svaret i en epost til oss, så foretar vi en trekning på lørdag.
Send oss gjerne svaret på epost: post@halden.frivilligsentral.no
Den heldige vinner får en premie, lykke til!

Flere nyheter

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

Om besøket hos Erna ...

Her er programmet "Rett på", som Kjetil Aabø på TV-Østfold har laget om smittevernkampanjen i Halden og om besøket i statsministerboligen. Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi takket for innsatsen i Statsministerens nyttårstale. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble ikke Dagsrevy-reportasjen sendt på grunn av Gjerdrum-raset samme dag.

Erna med et haldenminne!

Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi nevnt også i nyttårstalen. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble dagsrevyinnslaget aldri sendt pga av rasulykken i Gjerdrum. Men Erna fikk også en liten gave fra Halden! Foto Hanne Eriksen HA/Aftenposten

Smittevernambassadører på skolene i Halden

Elever fra Halden videregående skole som smittevernambassadører i Halden. Fra venstre; Ingrid Lindhaugen Åsberg, Agnesa Novalani, Dennis Karlsen, og Celine Sva Gøperød. Frivilligsentralen har fått laget plakater og rollups til Halden vgs på Porsnes med smittevernregler. Nå står også ungdomsskolene for tur!

Vårprogram 2021

Hva skjer a' våren 2021? Vi tar selvsagt forbehold om smittesituasjonen og nasjonale og lokale restriksjoner og tiltak. Her kan du bla gjennom alle sidene.

2021 © Halden frivilligsentral