Bli med på tipping!

På Frivilligsentralen har vi nå tatt en pause fra alle åpne møter, aktiviteter, konserter og arrangementer. Det betyr at Husbandet sitter nå hjemme, hver for seg og øver på sine instrumenter og gleder seg til at de igjen skal spille på våre samlinger «Helt halv 12» med allsang og levende musikk, til «ettermiddagskaffe» i Hagegata og på flere opptredener på institusjonene i byen.

Husbandets pianist, Per Olav Halvorsen, har som vane å invitere til en liten konkurranse når vi er samlet til allsang-hygge. Han har nå tatt utfordringen med å tilby en tippe-kviss, som vi har sendt ut til omsorgsboliger og institusjoner der Husbandet underholder.
Nå kan alle som vil være med på denne uhøytidelige konkurransen. Skriv svaret i en epost til oss, så foretar vi en trekning på lørdag.
Send oss gjerne svaret på epost: post@halden.frivilligsentral.no
Den heldige vinner får en premie, lykke til!

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral