Det ble en flott Festaften

Fin festaften på Frivillighetens dag i Brygga Kultursal 5.12. Vinner av Årets frivilligpris, Ingebjørg Samuelsson (bildet) ble overrasket og glad og har gode planer om å fortsette med både bowls, visegruppe og som leksehjelper også neste år.

Frivilligprisen
Ingebjørg Samuelsson fikk overrakt prisen av ordfører Thor Edquist og ble gjort ekstra stas på ved også bli intervjuet på direkten til Frivillighet Norges arrangement i Oslo, der kronprinsparet, kulturministeren og andre inviterte gjester var tilstede.

Stor aktivitet
Mange frivillige var aktive i kultursalen i løpet av kvelden, med teknikk og lykkehjul og servering. Frivillige, som natteravnere, sykkelverter, dugnadsvakter, og frivillige fra internasjonal kvinnegruppe og hobbygruppe, var synlige og aktive tilstede med program og aktiviteter.

Kveldens to konferansierer 
Sara Faugstadmo Berg og Celine Sva Gøperød fra Halden Ungdomsråd, var superflinke og tok publikum med sin sjarme.

Konsert
Kvelden ble avsluttet med Louis Jacoby som traff publikum midt i hjertet. Etter konserten var det mange gode kommentarer, blant annet "En veldig morsom og lun visesanger".

Det var også flotte opptredener av cellisten Tomas Espanyo og Jackson Kaujeua med sang og afrikansk tromme.

Taler
Kveldens festtale var ved Dag Arne Syverinsen som snakket om frivillighet. Han er tidligere direktør for Frisam, som var frivilligsentralenes samarbeidsorgan.

Gun Kleve, i Halden kommune, snakket om folkehelse med bowls.

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral