Det ble en flott Festaften

Fin festaften på Frivillighetens dag i Brygga Kultursal 5.12. Vinner av Årets frivilligpris, Ingebjørg Samuelsson (bildet) ble overrasket og glad og har gode planer om å fortsette med både bowls, visegruppe og som leksehjelper også neste år.

Frivilligprisen
Ingebjørg Samuelsson fikk overrakt prisen av ordfører Thor Edquist og ble gjort ekstra stas på ved også bli intervjuet på direkten til Frivillighet Norges arrangement i Oslo, der kronprinsparet, kulturministeren og andre inviterte gjester var tilstede.

Stor aktivitet
Mange frivillige var aktive i kultursalen i løpet av kvelden, med teknikk og lykkehjul og servering. Frivillige, som natteravnere, sykkelverter, dugnadsvakter, og frivillige fra internasjonal kvinnegruppe og hobbygruppe, var synlige og aktive tilstede med program og aktiviteter.

Kveldens to konferansierer 
Sara Faugstadmo Berg og Celine Sva Gøperød fra Halden Ungdomsråd, var superflinke og tok publikum med sin sjarme.

Konsert
Kvelden ble avsluttet med Louis Jacoby som traff publikum midt i hjertet. Etter konserten var det mange gode kommentarer, blant annet "En veldig morsom og lun visesanger".

Det var også flotte opptredener av cellisten Tomas Espanyo og Jackson Kaujeua med sang og afrikansk tromme.

Taler
Kveldens festtale var ved Dag Arne Syverinsen som snakket om frivillighet. Han er tidligere direktør for Frisam, som var frivilligsentralenes samarbeidsorgan.

Gun Kleve, i Halden kommune, snakket om folkehelse med bowls.

2022 © Halden frivilligsentral