Det ble en flott Festaften

Fin festaften på Frivillighetens dag i Brygga Kultursal 5.12. Vinner av Årets frivilligpris, Ingebjørg Samuelsson (bildet) ble overrasket og glad og har gode planer om å fortsette med både bowls, visegruppe og som leksehjelper også neste år.

Frivilligprisen
Ingebjørg Samuelsson fikk overrakt prisen av ordfører Thor Edquist og ble gjort ekstra stas på ved også bli intervjuet på direkten til Frivillighet Norges arrangement i Oslo, der kronprinsparet, kulturministeren og andre inviterte gjester var tilstede.

Stor aktivitet
Mange frivillige var aktive i kultursalen i løpet av kvelden, med teknikk og lykkehjul og servering. Frivillige, som natteravnere, sykkelverter, dugnadsvakter, og frivillige fra internasjonal kvinnegruppe og hobbygruppe, var synlige og aktive tilstede med program og aktiviteter.

Kveldens to konferansierer 
Sara Faugstadmo Berg og Celine Sva Gøperød fra Halden Ungdomsråd, var superflinke og tok publikum med sin sjarme.

Konsert
Kvelden ble avsluttet med Louis Jacoby som traff publikum midt i hjertet. Etter konserten var det mange gode kommentarer, blant annet "En veldig morsom og lun visesanger".

Det var også flotte opptredener av cellisten Tomas Espanyo og Jackson Kaujeua med sang og afrikansk tromme.

Taler
Kveldens festtale var ved Dag Arne Syverinsen som snakket om frivillighet. Han er tidligere direktør for Frisam, som var frivilligsentralenes samarbeidsorgan.

Gun Kleve, i Halden kommune, snakket om folkehelse med bowls.

Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral