Det ble en flott Festaften

Fin festaften på Frivillighetens dag i Brygga Kultursal 5.12. Vinner av Årets frivilligpris, Ingebjørg Samuelsson (bildet) ble overrasket og glad og har gode planer om å fortsette med både bowls, visegruppe og som leksehjelper også neste år.

Frivilligprisen
Ingebjørg Samuelsson fikk overrakt prisen av ordfører Thor Edquist og ble gjort ekstra stas på ved også bli intervjuet på direkten til Frivillighet Norges arrangement i Oslo, der kronprinsparet, kulturministeren og andre inviterte gjester var tilstede.

Stor aktivitet
Mange frivillige var aktive i kultursalen i løpet av kvelden, med teknikk og lykkehjul og servering. Frivillige, som natteravnere, sykkelverter, dugnadsvakter, og frivillige fra internasjonal kvinnegruppe og hobbygruppe, var synlige og aktive tilstede med program og aktiviteter.

Kveldens to konferansierer 
Sara Faugstadmo Berg og Celine Sva Gøperød fra Halden Ungdomsråd, var superflinke og tok publikum med sin sjarme.

Konsert
Kvelden ble avsluttet med Louis Jacoby som traff publikum midt i hjertet. Etter konserten var det mange gode kommentarer, blant annet "En veldig morsom og lun visesanger".

Det var også flotte opptredener av cellisten Tomas Espanyo og Jackson Kaujeua med sang og afrikansk tromme.

Taler
Kveldens festtale var ved Dag Arne Syverinsen som snakket om frivillighet. Han er tidligere direktør for Frisam, som var frivilligsentralenes samarbeidsorgan.

Gun Kleve, i Halden kommune, snakket om folkehelse med bowls.

Flere nyheter

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

Om besøket hos Erna ...

Her er programmet "Rett på", som Kjetil Aabø på TV-Østfold har laget om smittevernkampanjen i Halden og om besøket i statsministerboligen. Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi takket for innsatsen i Statsministerens nyttårstale. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble ikke Dagsrevy-reportasjen sendt på grunn av Gjerdrum-raset samme dag.

2021 © Halden frivilligsentral