Det ble en flott Festaften

Fin festaften på Frivillighetens dag i Brygga Kultursal 5.12. Vinner av Årets frivilligpris, Ingebjørg Samuelsson (bildet) ble overrasket og glad og har gode planer om å fortsette med både bowls, visegruppe og som leksehjelper også neste år.

Frivilligprisen
Ingebjørg Samuelsson fikk overrakt prisen av ordfører Thor Edquist og ble gjort ekstra stas på ved også bli intervjuet på direkten til Frivillighet Norges arrangement i Oslo, der kronprinsparet, kulturministeren og andre inviterte gjester var tilstede.

Stor aktivitet
Mange frivillige var aktive i kultursalen i løpet av kvelden, med teknikk og lykkehjul og servering. Frivillige, som natteravnere, sykkelverter, dugnadsvakter, og frivillige fra internasjonal kvinnegruppe og hobbygruppe, var synlige og aktive tilstede med program og aktiviteter.

Kveldens to konferansierer 
Sara Faugstadmo Berg og Celine Sva Gøperød fra Halden Ungdomsråd, var superflinke og tok publikum med sin sjarme.

Konsert
Kvelden ble avsluttet med Louis Jacoby som traff publikum midt i hjertet. Etter konserten var det mange gode kommentarer, blant annet "En veldig morsom og lun visesanger".

Det var også flotte opptredener av cellisten Tomas Espanyo og Jackson Kaujeua med sang og afrikansk tromme.

Taler
Kveldens festtale var ved Dag Arne Syverinsen som snakket om frivillighet. Han er tidligere direktør for Frisam, som var frivilligsentralenes samarbeidsorgan.

Gun Kleve, i Halden kommune, snakket om folkehelse med bowls.

Flere nyheter

På tur til Oslo og konsert med Aksel Kolstad.

Frivilligsentralen var onsdag på tur til Oslo der 58 små og store fikk en flott konsertopplevelse med Aksel Kolstad i hans Cafe de Concert på Vulkan og med besøk på Mathallen. Halden frivilligsentral har i mange år samarbeidet med pianisten og entertaineren Aksel Kolstad. Også denne gangen ble det en konsert med variert musikk og et hyggelig møte mellom publikum fra Halden og den energiske pianisten fra Fredrikstad, som har sitt eget konsertlokale i Oslo, Cafe de Concert. Her ble det servert pølser og cola til alle etter konserten. Osloturen med Lekseverkstedet, Språkkaféen og Hobbygruppa ble avsluttet på Mathallen på samme sted på Grünerløkka. Turen er et samarbeid med Halden for flere av gruppene som er aktivt med på forskjellige innsatser for inkluderingsarbeidet.

Hva skjer a? Oversikt våren 2019!

Her får du en oversikt over mellom 40 og 50 ulike arrangementer på Halden frivilligsentral, våren 2019. (klikk her)

Konsert med Firerkvartetten på lørdag

Strøbokser

Nå kan du få strøsand (knust leca) i praktiske bokser på Frivilligsentralen. Vi tar imidlertid kr 50 for at du skal ta vare på boksen, så kan du komme og få mere strø senere (gratis).

Kalender 2019

Vår flotte kalender for 2019 er fortsatt i salg. Den koster kun kr 130,- og selges på Frivilligsentralen, Køhn Libris, AG Foto og Kringla konditori i Tistedal. Vi har kalt kalenderen "Kortreist idyll" og forteller om mennesker som har et forhold til 12 populære utfartssteder i Halden og omegn. Forfatteren Toril Brekke har snakket folk og skrevet tekstene. Bjørn Ramstad har tatt de fine bildene. Alt i alt en flott trykksak som vil være en ypperlig julegave!

2018 © Halden frivilligsentral