Frivilligsentralen åpner igjen mandag 7. januar

I den første uka i januar er det merking, rydding, planlegging, ekstra rengjøring, administrative ting og rapportering som foregår. Vi er tilstede for henvendelser onsdag 2. januar januar kl. 10-13 og fredag 4. januar kl. 10-13. Utover dette er det ingen aktiviteter eller møter på Frivillighuset/frivilligsentralen denne uken.

Ni nyheter i 2019
 
 1. Allsang med Husbandet er i gang fra og med 17. januar. Mer allsang ved at Helt halv Tolv arrangeres hver uke fra februar. Husbandet og Visegruppa 1881 deltar hver sin gang
 
 2. Snakk norsk på Språkkafe er tilbake, arrangeres hver onsdag ettermiddag kl 15-16.30 fra 30.januar 


 3. Angstringen starter gruppe igjen hver torsdag kveld fra 10. januar


 4. SOS barnebyer starter sine faste månedlige møter mandager kl 16-18 fra og med 11. februar


 5. Konsert med Firerkvartetten 23. Februar kl 16-18


 6.Internasjonal Kulturkafe lørdag 2. februar kl 16-18 med Soad Hirkjølen, Mete Seymen musikk


 7. Karnevalskonsert med DaNoIs, dato kommer!


 8. Internasjonal kulturkafe lørdag 6.april, Blåsekompaniet spiller


 9. Supperåd annenhver mandag kl 12-13.30, fra og med 28. januar, kom og spis suppe, snakk vennlig med hverandre, diskuter og respekter hverandres forskjellige meninger

PS! Vil du være med og spille bowls? Treningen starter opp i Folkets Hus fredag 4. januar kl. 10 - 12!
Trening på samme sted på tirsdagskvelder kl 18.30-20.30.

Mestringsgruppa starter igjen mandag 7. januar kl 11-13! Plass til nye deltakere. Gruppa møtes på Frivilligsentralen annenhver uke.


Flere nyheter

På tur til Oslo og konsert med Aksel Kolstad.

Frivilligsentralen var onsdag på tur til Oslo der 59 små og store fikk en flott konsertopplevelse med Aksel Kolstad i hans Cafe de Concert på Vulkan og med besøk på Mathallen. Halden frivilligsentral har i mange år samarbeidet med pianisten og entertaineren Aksel Kolstad. Også denne gangen ble det en konsert med variert musikk og et hyggelig møte mellom publikum fra Halden og den energiske pianisten fra Fredrikstad, som har sitt eget konsertlokale i Oslo, Cafe de Concert. Her ble det servert pølser og cola til alle etter konserten. Osloturen med Lekseverkstedet, Språkkaféen og Hobbygruppa ble avsluttet på Mathallen på samme sted på Grünerløkka. Turen er et samarbeid med Halden for flere av gruppene som er aktivt med på forskjellige innsatser for inkluderingsarbeidet.

Hva skjer a? Oversikt våren 2019!

Her får du en oversikt over mellom 40 og 50 ulike arrangementer på Halden frivilligsentral, våren 2019. (klikk her)

Konsert med Firerkvartetten på lørdag

Strøbokser

Nå kan du få strøsand (knust leca) i praktiske bokser på Frivilligsentralen. Vi tar imidlertid kr 50 for at du skal ta vare på boksen, så kan du komme og få mere strø senere (gratis).

Kalender 2019

Vår flotte kalender for 2019 er fortsatt i salg. Den koster kun kr 130,- og selges på Frivilligsentralen, Køhn Libris, AG Foto og Kringla konditori i Tistedal. Vi har kalt kalenderen "Kortreist idyll" og forteller om mennesker som har et forhold til 12 populære utfartssteder i Halden og omegn. Forfatteren Toril Brekke har snakket folk og skrevet tekstene. Bjørn Ramstad har tatt de fine bildene. Alt i alt en flott trykksak som vil være en ypperlig julegave!

2018 © Halden frivilligsentral