Frivilligsentralen åpner igjen mandag 7. januar

I den første uka i januar er det merking, rydding, planlegging, ekstra rengjøring, administrative ting og rapportering som foregår. Vi er tilstede for henvendelser onsdag 2. januar januar kl. 10-13 og fredag 4. januar kl. 10-13. Utover dette er det ingen aktiviteter eller møter på Frivillighuset/frivilligsentralen denne uken.

Ni nyheter i 2019
 
 1. Allsang med Husbandet er i gang fra og med 17. januar. Mer allsang ved at Helt halv Tolv arrangeres hver uke fra februar. Husbandet og Visegruppa 1881 deltar hver sin gang
 
 2. Snakk norsk på Språkkafe er tilbake, arrangeres hver onsdag ettermiddag kl 15-16.30 fra 30.januar 


 3. Angstringen starter gruppe igjen hver torsdag kveld fra 10. januar


 4. SOS barnebyer starter sine faste månedlige møter mandager kl 16-18 fra og med 11. februar


 5. Konsert med Firerkvartetten 23. Februar kl 16-18


 6.Internasjonal Kulturkafe lørdag 2. februar kl 16-18 med Soad Hirkjølen, Mete Seymen musikk


 7. Karnevalskonsert med DaNoIs, dato kommer!


 8. Internasjonal kulturkafe lørdag 6.april, Blåsekompaniet spiller


 9. Supperåd annenhver mandag kl 12-13.30, fra og med 28. januar, kom og spis suppe, snakk vennlig med hverandre, diskuter og respekter hverandres forskjellige meninger

PS! Vil du være med og spille bowls? Treningen starter opp i Folkets Hus fredag 4. januar kl. 10 - 12!
Trening på samme sted på tirsdagskvelder kl 18.30-20.30.

Mestringsgruppa starter igjen mandag 7. januar kl 11-13! Plass til nye deltakere. Gruppa møtes på Frivilligsentralen annenhver uke.


Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral