Fullt hus da statsministeren kom på besøk til Halden frivilligsentral

Samtaler, snekring, samfunnsfag og sang sto på programmet da statsminister Jonas Gahr Støre besøkte Frivilligsentralen tirsdag formiddag.
FULLT HUS
Et godt bevoktet hus og besøk, en ikke helt vanlig tirsdag formiddag, men også et hyggelig besøk av en engasjert statsminitee som lyttet og samtalte og fikk møte mange grupper med frivillige denne dagen; - samtale-snekkergruppe for menn, frivillige og deltakere på Lekseverksted og sykurs, Husbandet med allsang-aktivitet og engasjerte frivillige som er opptatt av hvordan man på best måte kan samarbeide om innsats og støtte til flyktninger fra Ukraina- Hva er behovet, hvem gjør hva og hvordan kan lokalsamfunnet stille opp. 

DEN BERØMTE INGER
Da Støre traff Inger Sars Aschehoug i Storstua Hamre der Husbandet hadde sin øvelse denne dagen, fikk han vite at Inger var skolevenninnen til Gro Harlem Brundtland og utbrøt da - «er du den berømte Inger». Inger som har vært aktiv frivillig og med og organisert prosjekter med formidling av gamle sangernog sangleker, fikk med god hjelp av Pianisten i Husbandet Per-Olav Halvorsen, Jonas med å synge.

MIMRET
Statsministeren røpet at han ønsket mer sang inn i Arbeiderpartiets kultur på samlinger og møter, selv om han påpekte at på dette området, hadde ikke han de beste kunnskapene. Men Inger derimot hadde sunget for nåde E Gerhardsen og Tranmel hun, og fortalte muntert om da hun og Gro i Framfylkningen hadde opptrådt sammen som Tuppen og Lillemor.


FIKK SATT PÅ TO TRINSER
Snekkergruppa som denne dagen hadde planlagt å montere små hjul på flere robuste hobbyplater som skal bentted til å stable stoler på, fikk hjelp av Statsministeren til de to første.

DUGNAD - FRI OG VILLIG
Det ble  også tid til å reflektere om den store og viktige dugnadsånden i samfunnet som fortsatt må være basert på frivillighetens prinsipper om st den må være fri og villig!
Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral