God jul!

Vi ønsker alle frivillige, venner av Frivilligsentralen og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nytt år!

Det er stor aktivitet i disse dager i forbindelse med arrangementene på Haldens Klub julaften - for familier kl. 13 og den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Ca 35 frivillige bidrar for å gjøre dette til en hyggelig opplevelse.
Sammen med påmeldte gjester blir dette ca 70 voksne og barn tilstede på dagen og ca 75 voksne på kvelden.

På dagen blir det sanger rundt juletreet, nissebesøk med gaver og servering av julegrøt for små og store.

Det er nå for 11. gang at Frivilligsentralen arrangerer den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Mange kommer tilbake hvert år, noe som er veldig hyggelig, andre er her for første gang.
Vi kan love noen fine overraskelser for gjestene denne gangen også.

Bortsett fra julaften-arrangementene, har nå Frivilligsentralen lukket dørene og åpner igjen tirsdag 8. januar i 2019.
PS Bowls på Folkets Hus starter fredag 4. januar kl. 10 - 12.

Vi arbeider med programmet for neste halvår og vil legge dette ut på nettsiden. Vi vil lage en oversikt over alle lag og foreninger som har tilhold på Frivillighuset i Violgata 14.

Vi vil fortsatt utgi programmet vårt på papir også, som tidligere.

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral