God jul!

Vi ønsker alle frivillige, venner av Frivilligsentralen og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nytt år!

Det er stor aktivitet i disse dager i forbindelse med arrangementene på Haldens Klub julaften - for familier kl. 13 og den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Ca 35 frivillige bidrar for å gjøre dette til en hyggelig opplevelse.
Sammen med påmeldte gjester blir dette ca 70 voksne og barn tilstede på dagen og ca 75 voksne på kvelden.

På dagen blir det sanger rundt juletreet, nissebesøk med gaver og servering av julegrøt for små og store.

Det er nå for 11. gang at Frivilligsentralen arrangerer den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Mange kommer tilbake hvert år, noe som er veldig hyggelig, andre er her for første gang.
Vi kan love noen fine overraskelser for gjestene denne gangen også.

Bortsett fra julaften-arrangementene, har nå Frivilligsentralen lukket dørene og åpner igjen tirsdag 8. januar i 2019.
PS Bowls på Folkets Hus starter fredag 4. januar kl. 10 - 12.

Vi arbeider med programmet for neste halvår og vil legge dette ut på nettsiden. Vi vil lage en oversikt over alle lag og foreninger som har tilhold på Frivillighuset i Violgata 14.

Vi vil fortsatt utgi programmet vårt på papir også, som tidligere.

Flere nyheter

På tur til Oslo og konsert med Aksel Kolstad.

Frivilligsentralen var onsdag på tur til Oslo der 59 små og store fikk en flott konsertopplevelse med Aksel Kolstad i hans Cafe de Concert på Vulkan og med besøk på Mathallen. Halden frivilligsentral har i mange år samarbeidet med pianisten og entertaineren Aksel Kolstad. Også denne gangen ble det en konsert med variert musikk og et hyggelig møte mellom publikum fra Halden og den energiske pianisten fra Fredrikstad, som har sitt eget konsertlokale i Oslo, Cafe de Concert. Her ble det servert pølser og cola til alle etter konserten. Osloturen med Lekseverkstedet, Språkkaféen og Hobbygruppa ble avsluttet på Mathallen på samme sted på Grünerløkka. Turen er et samarbeid med Halden for flere av gruppene som er aktivt med på forskjellige innsatser for inkluderingsarbeidet.

Hva skjer a? Oversikt våren 2019!

Her får du en oversikt over mellom 40 og 50 ulike arrangementer på Halden frivilligsentral, våren 2019. (klikk her)

Konsert med Firerkvartetten på lørdag

Strøbokser

Nå kan du få strøsand (knust leca) i praktiske bokser på Frivilligsentralen. Vi tar imidlertid kr 50 for at du skal ta vare på boksen, så kan du komme og få mere strø senere (gratis).

Kalender 2019

Vår flotte kalender for 2019 er fortsatt i salg. Den koster kun kr 130,- og selges på Frivilligsentralen, Køhn Libris, AG Foto og Kringla konditori i Tistedal. Vi har kalt kalenderen "Kortreist idyll" og forteller om mennesker som har et forhold til 12 populære utfartssteder i Halden og omegn. Forfatteren Toril Brekke har snakket folk og skrevet tekstene. Bjørn Ramstad har tatt de fine bildene. Alt i alt en flott trykksak som vil være en ypperlig julegave!

2018 © Halden frivilligsentral