God jul!

Vi ønsker alle frivillige, venner av Frivilligsentralen og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nytt år!

Det er stor aktivitet i disse dager i forbindelse med arrangementene på Haldens Klub julaften - for familier kl. 13 og den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Ca 35 frivillige bidrar for å gjøre dette til en hyggelig opplevelse.
Sammen med påmeldte gjester blir dette ca 70 voksne og barn tilstede på dagen og ca 75 voksne på kvelden.

På dagen blir det sanger rundt juletreet, nissebesøk med gaver og servering av julegrøt for små og store.

Det er nå for 11. gang at Frivilligsentralen arrangerer den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Mange kommer tilbake hvert år, noe som er veldig hyggelig, andre er her for første gang.
Vi kan love noen fine overraskelser for gjestene denne gangen også.

Bortsett fra julaften-arrangementene, har nå Frivilligsentralen lukket dørene og åpner igjen tirsdag 8. januar i 2019.
PS Bowls på Folkets Hus starter fredag 4. januar kl. 10 - 12.

Vi arbeider med programmet for neste halvår og vil legge dette ut på nettsiden. Vi vil lage en oversikt over alle lag og foreninger som har tilhold på Frivillighuset i Violgata 14.

Vi vil fortsatt utgi programmet vårt på papir også, som tidligere.

Flere nyheter

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

Om besøket hos Erna ...

Her er programmet "Rett på", som Kjetil Aabø på TV-Østfold har laget om smittevernkampanjen i Halden og om besøket i statsministerboligen. Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi takket for innsatsen i Statsministerens nyttårstale. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble ikke Dagsrevy-reportasjen sendt på grunn av Gjerdrum-raset samme dag.

2021 © Halden frivilligsentral