God jul!

Vi ønsker alle frivillige, venner av Frivilligsentralen og samarbeidspartnere en riktig god jul og godt nytt år!

Det er stor aktivitet i disse dager i forbindelse med arrangementene på Haldens Klub julaften - for familier kl. 13 og den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Ca 35 frivillige bidrar for å gjøre dette til en hyggelig opplevelse.
Sammen med påmeldte gjester blir dette ca 70 voksne og barn tilstede på dagen og ca 75 voksne på kvelden.

På dagen blir det sanger rundt juletreet, nissebesøk med gaver og servering av julegrøt for små og store.

Det er nå for 11. gang at Frivilligsentralen arrangerer den tradisjonelle julemiddagen kl. 17. Mange kommer tilbake hvert år, noe som er veldig hyggelig, andre er her for første gang.
Vi kan love noen fine overraskelser for gjestene denne gangen også.

Bortsett fra julaften-arrangementene, har nå Frivilligsentralen lukket dørene og åpner igjen tirsdag 8. januar i 2019.
PS Bowls på Folkets Hus starter fredag 4. januar kl. 10 - 12.

Vi arbeider med programmet for neste halvår og vil legge dette ut på nettsiden. Vi vil lage en oversikt over alle lag og foreninger som har tilhold på Frivillighuset i Violgata 14.

Vi vil fortsatt utgi programmet vårt på papir også, som tidligere.

Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral