GRADVIS OG FORSIKTIG GJENÅPNING

Det planlegges for en gradvis og forsiktig gjenåpning av noen av aktivitetene på frivilligsentralen, der frivillige før stengingen i midten av mars hadde sine faste møter og arrangerte aktiviteter og sammenkomster.


VI MÅ FORTSATT FØLGE RETTNINGSLINJENE!
 Flere organisasjoner, foreninger og grupper som jevnlig har mange deltakere, har utsatt og avlyst planlagte arrangementer og aktiviteter dette semesteret. Andre aktiviteter og møter med få deltakere, eller der det er mulig å dele opp i mindre enheter, er det mulig å gjennomføre, men under bestemte retningslinjer, der hensynet til smittevernregler er overordnet og anbefalinger fra nasjonale helsemyndigheter må følges.

OPPMUNTRENDE FELLESSKAP
 Gårsdagens planleggingsmøte og befaring i frivilligsentralens bakgård var oppmuntrende. Takk til frivillige, Svein, Torbjørn, Roy og Yngvar (bildet), som sammen med Ingrid, skal fortsette å gjøre en ekstra innsats for at denne fine plassen skal kunne være en god møteplass for smågrupper, med fine muligheter for å treffes og samtidig, holde avstand. Noen flere soldager, litt sliping, beising og klargjøring,så vil plassen skinne🌼

TURGRUPPE OG HOBBYGRUPPE 4. og 6. MAI
Det planlegges altså for at deler av virksomheten ved Frivillighuset kan åpne, men flere av aktivitetene og innsatsen må organiseres på andre måter, som for eksempel at vi formidler kontakt med frivillige på Lekseverkstedet uten at man er sammen og tett på hverandre.

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral