GRATULERER KULTURNATT 2022

Dette er en gratulasjon fra en stolt initiativtaker fra første året med Kulturnatt i Halden i 2008. Det er mange å takke etter nok et vellykket arrangement og konsert på årets Kulturnatt, underveis og i oppløpet, med forberedelser og øvelser, sjauing og rigging. Alt som skjer før scenelyset er på, alt som skal gjøres når lysene er slukket …

😊Takk til Izolda Sonisvili og Misbah Sikander og Thorhild Roos-Forsberg som bidro til en spennende servering fra Frivilligsentralens lille «internasjonale cafe» - med smaker fra Georgia og Pakistan. 



💪Takk til Kulturnatt i Halden’s mangeårige «tidligere komite» som fra 2008 til 2021 sammen med Frivilligsentralen har vært koordinatorer, initiavtakere og pådrivere, og som i år har komponert Kulturnattas historie, med god hjelp av utlånte foto fra en raus lokalavis, 😍HA og en raus Ellen Midtfjeld i KanDuSi😍



👍Takk til ungdommene ved Ungdomshuset i Skofabrikken som fikk opp ekstra-stoler til Biblioteket når det ble fullt hus også der på Kulturnatt.



😊Takk til både frivillige før konserten på Frivilligsentralen for uvurderlig hjelp med å klargjøre lokalet med å sette inn maks antall stoler, trodde vi… til det viste seg at også publikum måtte bidra med å ta med seg stoler fra naborommet da det også på musikalkonserten som startet kl 23 ble 

fullt hus og vel så det .



🎶Takk til Sverre Martinussen som alltid finner plass og tid for å stemme flygelet før konserter på Frivilligsentralen. Denne fredagen måtte han også vente til «helt halv12» med Husbandet og allsang var ferdige etter sitt arrangement på dagtid.



🔦Takk til Hans Mebust som alltid er løsningsorientert og hjelpsom og som fant gode løsninger for både lyd og lys i et godt kreativt samarbeid med musikk- utøvere og arrangør.



🎶Takk til Anniken Falch Hillestad og Eirik Haug Stømner for en nydelig musikal-konsert på frivilligsentralen på årets Kulturnatt. Konserten inneholdt et knippe fra mange kjente musikaler og ekstra rørende med en sang fra den lokale musikalen «Den hvite Dame». - Og «var det en liten tåre i øyekroken til Aasmund Kaldestad vi så da den ble fremført»



👏Takk til Knut Olav Bekkkund Sæves som for ett år siden i fullt alvor tok i mot oppfordringen fra Wenche Erichsen om å videreføre og løfte Kulturnatt i Halden videre. 



🌻Takk også til frivillige som på kort varsel »ble kastet inn» i vakt-oppdrag denne uken. Å stille opp for fellesskapet og for store arrangementer i byen er noe som ikke alltid er lett å finne nok hjelp til. Derfor er slike oppdrag å løse både tidkrevende og innebærer ofte mye organisering og kommunikasjon underveis.

Tre netter i Busterudparken og noen lange kveldstimer for å passe på utstyr for bruk under Idrettens dag på lørdag. Stor takk til Karin Abelsen, Roy Olsen, Roger Dybedahl, Cecilie Strand, Svein Røste og Arild for at de nok en gang har vært positive, stilt opp for fellesskapet og for vel utført oppdrag. 



🌼Nå ser vi på Frivilligsentralen fram til nestebårs Kulturnatt og regner det som sannsynlig at det vil være fullt trøkk i Skofabrikken også da.




😜Nå først gleder vi oss til en hyllest til alle eldre på Eldres Dag, 1.oktober. 

I Skofabrikken kl 13-17 vil det være flere muligheter til å feire ekstra denne dagen. Kulturell Spaserstokk i Halden i Halden til en gratis konsert med Halden Storband med solist, . Konserten er i fellesarealet i underetasjen i Skofabrikken mellom Frivilligsentralen og kinoen. 

Kl 14 viser Halden Kino Olsenbanden

(pris kun kr 100)

Opera Østfold med minikonert på Halden Bibliotek kl 15.30 før Karin Fevaag-Larsen avslutter på Biblioteket kl 16-27. med sitt underholdende foredrag « Endelig Gamnel» Her blir det garantert gullkorn og latter og mange 😊😊😊😊… 

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral