Internasjonal kulturkafé

Internasjonal kulturkafé er foredrag - musikk - mat, med et meget interessant tema; Musikk og Hjernen. Dessuten blir det musikk med Blåsekompaniet. Velkommen til en fin lørdag ettermiddag på frivilligsentralen. Fri entré!

«Musikk og hjernen» ved Geir Olve Skeie, som forteller om hvordan musikk påvirker hjernen. Han er nevrolog og overlege ved Haukeland universitetssykehus, utdannet musiker og professor i musikk ved Grieg-akademiet i Bergen. 

Konsert med Blåsekompaniet fra Halden. Blåsekompaniet er en glad gjeng som har det veldig moro sammen, og dette gjenspeiles på konsertene. De får det til å svinge, med populæmusikk, marsjer og galopper på programmet. Blåsekompaniet ble etablert i 1982.
Dirigent Reidar Fosdahl jr. Alle velkommen! 

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral