Les viktig informasjon i en meget spesiell tid!

Vær med og bidra til at du selv og andre får lysere hverdager.

Frivilligsentralen er en møteplass og et uformelt treffsted for frivillige, enkeltpersoner, lag, grupper og organisiasjoner som har noe å tilby!

Hovedfokuset er
- Å ta initiativ
- Mobilisere
- Samordne lokal frivillig innsats

På den måten er virksomheten mer fremoverlent og mangfoldig, enn om frivilligsentralen var, for noen, kun - "et tilbud".

Frivilligsentralen samarbeider med kommunale og offentlige enheter og tjenester på områder som det er naturlig å samarbeide om.

Frivilligsentralen har mange samarbeidspartnere og støttespillere. Summen av mye kreativt samspill er betydningsfullt for gode og inkluderende fellesskap, helsefremmende aktiviteter og å forebygge ensomhet og utenforskap. Dessuten utvikling av et spennende, allsidig og varmt lokalsamfunn som flere velger å flytte til.

Halden frivilligsentral kan du følge på Instagram og Facebook.
Det finnes også lenker til disse helt nederst på nettsiden!

På nettsiden er det også en kalender som i de to neste ukene, uke 46 og 47, har en del avlysninger på grunn av vårt til den pågående dugnaden for å minske risikoen for smittespredning av coronaviruset.

Vi har valgt å opprettholde noen av de planlagte aktivitetene, med enkelte justeringer.

Det er lite som er "hugget i stein" når det gjelder aktiviteter og initiativ. Derfor kan det oppstå nye innspill og samarbeidprosjekter som vi ikke alltid rekker å informere om på nettsiden før det er i gang.

Åpningstider på kontor og resepsjon er også noe som er endret på grunn av den pågående pandemien.

- se et eget avsnitt om Åpningstider for kontor og resepsjon!

Vi skal forsøke å oppdatere med nyheter og kalender så godt det lar seg gjøre.

- Takk for oppmerksomheten!
Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral