Maj Britt Andersen til Halden

Den 17. november kommer Maj Britt Andersen med band til Brygga Kultursal. Billetter kun kr 50,- fåes ved henvendelse til Halden frivilligsentral.

Prosjektet «Ta en sang og la den vandre …», som har fått støtte av Sparebankstiftelsen DnB, er et samarbeid mellom Halden frivilligsentral og 4. og 7. trinn på Låby skole.
Prosjektet går ut på å samle gamle og nye barnesanger, der det har vært flere møter mellom eldre og barn, der man lærer hverandre gamle og nye sanger.

«Livet er ei vise» er tittelen på jubileumsplata som Maj Britt ga ut i  forbindelse med hennes jubileumsår som artist i 40 år.  Det er ei plate med 60 sanger hun mottok Spellemanprisen for  i kategorien Beste barneplate.

Ta en sang og la den vandre - støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Den kulturelle Spaserstokken.

Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral