Maj Britt Andersen til Halden

Den 17. november kommer Maj Britt Andersen med band til Brygga Kultursal. Billetter kun kr 50,- fåes ved henvendelse til Halden frivilligsentral.

Prosjektet «Ta en sang og la den vandre …», som har fått støtte av Sparebankstiftelsen DnB, er et samarbeid mellom Halden frivilligsentral og 4. og 7. trinn på Låby skole.
Prosjektet går ut på å samle gamle og nye barnesanger, der det har vært flere møter mellom eldre og barn, der man lærer hverandre gamle og nye sanger.

«Livet er ei vise» er tittelen på jubileumsplata som Maj Britt ga ut i  forbindelse med hennes jubileumsår som artist i 40 år.  Det er ei plate med 60 sanger hun mottok Spellemanprisen for  i kategorien Beste barneplate.

Ta en sang og la den vandre - støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Den kulturelle Spaserstokken.

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral