MEN VÅREN ER IKKE AVLYST ...

Hver dag, mellom kl. 15 og 19, har vi fire frivillige ressurspersoner som er «gode å snakke med» og som er tilgjengelige på sin telefon. I dag, fredag, kan du ringe til Magnhild Storrøsten 918 35 119 eller Bente Sørensen 977 16 020. De er der for å gi støtte og for å lytte til det du måtte ønske å snakke om eller spørre om.

MEN VÅREN ER IKKE AVLYST
På en « normal» fredag, som vi husker det fra bare litt over to uker tilbake, ville det i formiddag vært arrangert Bowls for en gruppe deltakere som hadde hygget seg sammen, konkurrert og tatt en kaffe i pausen. Det hadde vært latter, smil, glede, kanskje en klem eller en klapp på skulderen. Det hadde også vært forberedelser til en turnering som vi i Halden skulle vært vertskap for, med nesten 200 deltakere fra andre Bowls-klubber som skulle møtes en hel dag i Halden i begynnelsen av april. Dette er nå avlyst. Avlyst og utsatt inntil videre, fordi vi følger myndighetenes råd og anbefalinger for å redusere risikoen for smitte av corona-viruset. 

DET VIL BLI BRA IGJEN
Det skulle også denne fredagen vært natteravnere ute i Halden sentrum, frivillige på lekseverkstedet skulle vært på en felles samling og forestilling i kultursalen. Og i morgen hadde vi sett fram til Internasjonal kulturkafe, med et spennende foredrag om « negativ sosial kontroll» med Sarah Gaulin. Hun hadde deler av oppveksten sin i Halden og er nå aktiv politiker, bosatt i Oslo.

Selv om disse arrangementene og flere faste aktiviteter og møteplasser på Frivillighuset er stengt ned inntil videre, så er blomstene i bakgården i ferd med å våkne til liv. Derfor er det flere som kjenner litt god kribling og ivrer etter å ta fatt på beskjæring og rydding ute. Vår «hage-gruppe» ber alle om å avvente litt til. Det kan fortsatt være noen « kalde blå»... men om litt, skal vi legge til rette for, i disse tider, litt forsvarlig dugnadsarbeid ute i bakgården. I mellomtiden får vi alle fortsette med den viktige nasjonale dugnaden om å holde oss fra hverandre en stund til. Det klarer vi!

TAKK TIL ALLE SOM VIL BIDRA!

EN TELEFONVENN KAN VÆRE BRA Å HA
Frivilligsentralens kontor har en telefon som i disse dager blir mye brukt.
Vi har formidlet ringevenner som holder kontakt med hverandre via telefonen en til to ganger pr uke, eller også oftere. 

INGEN trenger å sitte alene og kjenne på uro og bekymring.

Hvis du ønsker at en frivillig som er registrert ved frivilligsentralen skal ringe deg eller du vet om andre som ønsker å ha en samtale med noen på telefon, så er det bare å kontakte frivilligsentralen på 69 18 88 18, daglig leder: 916 35 173

I TILLEGG TIL DETTE
er fire frivillige ressurspersoner tilgjengelig på telefon for dere som ønsker en samtale.
 
 Mellom kl. 15 og 19 treffer du
 
 Magnhild Storrøsten           918 35 119
 Bente Sørensen                   977 16 020
fredag 27.3 - søndag 29.3 - tirsdag 31.3:
 
 Ingebjørg Samuelsson       958 56 995
 Anette Nordby Strømnes   482 09 099
 lørdag 28.3 - mandag 30.3.
 
 Du kan også ringe vår telefon 69 18 88 18. Tar vi ikke  telefonen, legg igjen en beskjed, så ringer vi tilbake. 


Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral