Nå er vi i gang

Frivilligsentralen er åpen og aktivitetene begynner nå! Følg med på facebooksiden vår og i kalenderen her på nettsiden. Vi har også laget et nytt programhefte for det første halvåret fram til sommeren.

Turgruppa begynner mandag 14. januar
Frivilligsentralens kalender-bilde for januar (over) er fra aking i Solbakk. I disse dager er det ikke snø og sol, men det er uansett mange turmuligheter, selv om « kyststien» enkelte steder er stengt. Turgruppa ønsker tidligere turvenner og nye velkommen!
Nye turer hver uke fra og med førstkommende mandag, 14. januar. Oppmøte ved Frivillighuset kl. 10.30!
Utsikt fra Rødsberget i januar

Lekseverksted-start 22. Januar
Tidligere og nye frivillige leksehjelpere og språkkafe-verter ønskes velkommen til et info- og samarbeidsmøte
tirsdag 15.januar kl 15-17!
Åpent på frivilligsentralen for lekseverksted en gang pr uke i denne sesongen; TIRSDAGER kl 14-19. ( andre tidspunkt, kun etter nærmere avtale)
På Lekseverkstedet får du hjelp og veiledning med lekser og øvelse på oppgaver.

Språkkafe-start 23.januar
 Snakk norsk på Språkkafe arrangeres en gang pr uke; ONSDAGER, kl 15-16.30.
Vi kan ha det gøy på språkkafé, men mest av alt snakker vi norsk over ulike temaer.

Flere nyheter

HURTIGTESTER OG VAKSINERING PÅ FRIVILLIGSENTRALEN

Nå deles det ut gratis huritgtester fra Frivilligsentralen. Ordningen med utdeling av hurtigtest-settene vil være klart i løpet av førstkommende onsdag, 10. november. Det gis en mulighet for Dropin-vaksinering inne i Frivilligsentralens lokaler i Violgata 14 onsdag 24.november, fra kl. 17 til kl. 20.

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

2021 © Halden frivilligsentral