Nå er vi i gang

Frivilligsentralen er åpen og aktivitetene begynner nå! Følg med på facebooksiden vår og i kalenderen her på nettsiden. Vi har også laget et nytt programhefte for det første halvåret fram til sommeren.

Turgruppa begynner mandag 14. januar
Frivilligsentralens kalender-bilde for januar (over) er fra aking i Solbakk. I disse dager er det ikke snø og sol, men det er uansett mange turmuligheter, selv om « kyststien» enkelte steder er stengt. Turgruppa ønsker tidligere turvenner og nye velkommen!
Nye turer hver uke fra og med førstkommende mandag, 14. januar. Oppmøte ved Frivillighuset kl. 10.30!
Utsikt fra Rødsberget i januar

Lekseverksted-start 22. Januar
Tidligere og nye frivillige leksehjelpere og språkkafe-verter ønskes velkommen til et info- og samarbeidsmøte
tirsdag 15.januar kl 15-17!
Åpent på frivilligsentralen for lekseverksted en gang pr uke i denne sesongen; TIRSDAGER kl 14-19. ( andre tidspunkt, kun etter nærmere avtale)
På Lekseverkstedet får du hjelp og veiledning med lekser og øvelse på oppgaver.

Språkkafe-start 23.januar
 Snakk norsk på Språkkafe arrangeres en gang pr uke; ONSDAGER, kl 15-16.30.
Vi kan ha det gøy på språkkafé, men mest av alt snakker vi norsk over ulike temaer.

Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral