Nå er vi i gang

Frivilligsentralen er åpen og aktivitetene begynner nå! Følg med på facebooksiden vår og i kalenderen her på nettsiden. Vi har også laget et nytt programhefte for det første halvåret fram til sommeren.

Turgruppa begynner mandag 14. januar
Frivilligsentralens kalender-bilde for januar (over) er fra aking i Solbakk. I disse dager er det ikke snø og sol, men det er uansett mange turmuligheter, selv om « kyststien» enkelte steder er stengt. Turgruppa ønsker tidligere turvenner og nye velkommen!
Nye turer hver uke fra og med førstkommende mandag, 14. januar. Oppmøte ved Frivillighuset kl. 10.30!
Utsikt fra Rødsberget i januar

Lekseverksted-start 22. Januar
Tidligere og nye frivillige leksehjelpere og språkkafe-verter ønskes velkommen til et info- og samarbeidsmøte
tirsdag 15.januar kl 15-17!
Åpent på frivilligsentralen for lekseverksted en gang pr uke i denne sesongen; TIRSDAGER kl 14-19. ( andre tidspunkt, kun etter nærmere avtale)
På Lekseverkstedet får du hjelp og veiledning med lekser og øvelse på oppgaver.

Språkkafe-start 23.januar
 Snakk norsk på Språkkafe arrangeres en gang pr uke; ONSDAGER, kl 15-16.30.
Vi kan ha det gøy på språkkafé, men mest av alt snakker vi norsk over ulike temaer.

Flere nyheter

FRIVILLIGPRISEN 2023

GRATULERER TIL ELEVGRUPPA FRA RØDSBERG Selma, Mille og Tone fikk Frivilligprisen for 2023 under den årlige sammenkomsten for frivillige på Frivilligsentralen søndag kveld. De øvrige prisvinnerne er elevene fra 9. og 10. trinn som i valgfaget Innsats for andre har vært viktige, fleksible, ansvarsfulle frivillige og gode på samarbeid. Elevene som var tilstede da Ordfører i Halden, Fredrik Holm leste begrunnelsen for tildelingen, ble overrasket og glade for at deres innsats har blitt satt stor pris på.

2024 © Halden frivilligsentral