Nå er vi i gang

Frivilligsentralen er åpen og aktivitetene begynner nå! Følg med på facebooksiden vår og i kalenderen her på nettsiden. Vi har også laget et nytt programhefte for det første halvåret fram til sommeren.

Turgruppa begynner mandag 14. januar
Frivilligsentralens kalender-bilde for januar (over) er fra aking i Solbakk. I disse dager er det ikke snø og sol, men det er uansett mange turmuligheter, selv om « kyststien» enkelte steder er stengt. Turgruppa ønsker tidligere turvenner og nye velkommen!
Nye turer hver uke fra og med førstkommende mandag, 14. januar. Oppmøte ved Frivillighuset kl. 10.30!
Utsikt fra Rødsberget i januar

Lekseverksted-start 22. Januar
Tidligere og nye frivillige leksehjelpere og språkkafe-verter ønskes velkommen til et info- og samarbeidsmøte
tirsdag 15.januar kl 15-17!
Åpent på frivilligsentralen for lekseverksted en gang pr uke i denne sesongen; TIRSDAGER kl 14-19. ( andre tidspunkt, kun etter nærmere avtale)
På Lekseverkstedet får du hjelp og veiledning med lekser og øvelse på oppgaver.

Språkkafe-start 23.januar
 Snakk norsk på Språkkafe arrangeres en gang pr uke; ONSDAGER, kl 15-16.30.
Vi kan ha det gøy på språkkafé, men mest av alt snakker vi norsk over ulike temaer.

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral