NATTERAVN

Klare for nye fredagskvelder fra 23.august, med Thomas Sirland som høstens første baseleder. Oppmøte kl 22.00 på frivilligsentralen i Violgt 14. Det blir en ny organisering av Natteravnene i høst.

NY ORGANISERING

Natteravn i Halden er et samarbeid med Politiet, KFU/Foreldreutvalgene ved skolene, Halden kommune ved Ungdomsklubbleder og SLT-koordinator og frivilligsentralen.

Skolenes Foreldreutvalg ved leder eller natteravn-ansvarlig blir kontaktet direkte om den nye organiseringen, der den enkelte skole blir oppfordret om å få med frivillige på bestemte datoer; første skole er Hjortsberg (23.8.) Gimle (30.8.) Låby ( 6.9) Strupe ( 13.9.) Os ( 20.9.) Berg ( 27.9.) Rødsberg 4.10.) Prestebakke (11.10.) Kongeveien 18.10.) Risum ( 25.10) Halden videregående skole (1.11)

Bildet viser Thomas i gul vest, Gøran fra Politiet og Linn fra Halden kommune/ungdomsklubbleder på møte i Halden kommunestyre der de informerte om natteravnordningen.

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral