Natteravnene går 7. september 2019

Nye natteravner ute i kveld og her er den flotte gruppa samlet på et formøte der Janne fra forebyggende enhet i Politiet var med.

Ny organisering

Høstens nye organisering med at skolenes foreldreutvalg rekrutterer foreldre til bestemte datoer for hver skole fungerer bra så langt.
I kveld er det Hilde, Beathe og Tomas fra Låby som deltar.

Politikere 
Natteravnene i Halden fikk også tre deltakere, Inger, Anne Helene og Joakim, alle lokale politikere fra Venstre som møtte fram og ble med på kveldens vandring ute i Halden sentrum. Det var også ekstra hyggelig og forhåpentlig nyttig for politikere som får kjennskap til den gode forebyggende aktiviteten som finner sted hver fredag kveld, i et lokalt samarbeid med flere, Foreldreutvalg, ungdomsklubbleder i kommunen, frivilligsentralen og ildsjeler.

Neste uke
den 13.9. ønsker vi velkommen til frivillige, foreldre fra Strupe som natteravner. Politikere fra andre partier og andre voksne som ønsker å bidra må også gjerne ta kontakt.

Frivilligsentralen 68188818, post@halden.frivilligsentral.no

Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral