Natteravnene går 7. september 2019

Nye natteravner ute i kveld og her er den flotte gruppa samlet på et formøte der Janne fra forebyggende enhet i Politiet var med.

Ny organisering

Høstens nye organisering med at skolenes foreldreutvalg rekrutterer foreldre til bestemte datoer for hver skole fungerer bra så langt.
I kveld er det Hilde, Beathe og Tomas fra Låby som deltar.

Politikere 
Natteravnene i Halden fikk også tre deltakere, Inger, Anne Helene og Joakim, alle lokale politikere fra Venstre som møtte fram og ble med på kveldens vandring ute i Halden sentrum. Det var også ekstra hyggelig og forhåpentlig nyttig for politikere som får kjennskap til den gode forebyggende aktiviteten som finner sted hver fredag kveld, i et lokalt samarbeid med flere, Foreldreutvalg, ungdomsklubbleder i kommunen, frivilligsentralen og ildsjeler.

Neste uke
den 13.9. ønsker vi velkommen til frivillige, foreldre fra Strupe som natteravner. Politikere fra andre partier og andre voksne som ønsker å bidra må også gjerne ta kontakt.

Frivilligsentralen 68188818, post@halden.frivilligsentral.no

Flere nyheter

HURTIGTESTER OG VAKSINERING PÅ FRIVILLIGSENTRALEN

Nå deles det ut gratis huritgtester fra Frivilligsentralen. Ordningen med utdeling av hurtigtest-settene vil være klart i løpet av førstkommende onsdag, 10. november. Det gis en mulighet for Dropin-vaksinering inne i Frivilligsentralens lokaler i Violgata 14 onsdag 24.november, fra kl. 17 til kl. 20.

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

2021 © Halden frivilligsentral