Natteravnene går 7. september 2019

Nye natteravner ute i kveld og her er den flotte gruppa samlet på et formøte der Janne fra forebyggende enhet i Politiet var med.

Ny organisering

Høstens nye organisering med at skolenes foreldreutvalg rekrutterer foreldre til bestemte datoer for hver skole fungerer bra så langt.
I kveld er det Hilde, Beathe og Tomas fra Låby som deltar.

Politikere 
Natteravnene i Halden fikk også tre deltakere, Inger, Anne Helene og Joakim, alle lokale politikere fra Venstre som møtte fram og ble med på kveldens vandring ute i Halden sentrum. Det var også ekstra hyggelig og forhåpentlig nyttig for politikere som får kjennskap til den gode forebyggende aktiviteten som finner sted hver fredag kveld, i et lokalt samarbeid med flere, Foreldreutvalg, ungdomsklubbleder i kommunen, frivilligsentralen og ildsjeler.

Neste uke
den 13.9. ønsker vi velkommen til frivillige, foreldre fra Strupe som natteravner. Politikere fra andre partier og andre voksne som ønsker å bidra må også gjerne ta kontakt.

Frivilligsentralen 68188818, post@halden.frivilligsentral.no

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral