NY TIPPEQUIZ (2)

Bli med på vår uhøytydelige tippequiz-konkurranse. Her er nr. 2!

Vi har foretatt trekning av forrige ukes tippequiz. Den heldige vinner ble Solveig Ingersdatter Eriksen.
Hun vil få en påskjønnelse, nemlig en fin bukett som er sponset av Kildebo Blomster. Kan hentes i blomsterbutikken på Fisketorget senere i dag. Vi gratulerer!

Her er svarene på tipping nr. 1:

1= C     2= A      3=A     4= B   5= C     6= B      7= C    8= A      9= C     10= A    11= B      12= B

0-3 p = Det var ikke din dag!      4- 7 p   = Jaja, du henger med!   8 – 10 p  = Brrrrrrrrra!!   11-12   UTROLIG!! 😊


Her kommer nye oppgaver, der vi trekker en vinner på fredag! Da kommer også tippequiz nr. 3!
Sende svaret til: post@halden.frivilligsentral.no

Flere nyheter

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

Om besøket hos Erna ...

Her er programmet "Rett på", som Kjetil Aabø på TV-Østfold har laget om smittevernkampanjen i Halden og om besøket i statsministerboligen. Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi takket for innsatsen i Statsministerens nyttårstale. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble ikke Dagsrevy-reportasjen sendt på grunn av Gjerdrum-raset samme dag.

2021 © Halden frivilligsentral