Samarbeid i en vanskelig tid - bli en telefonvenn!

Frivilligsentralen oppfordrer alle om å ta vare på seg selv, men at vi også tenker på naboen.

Alle gruppe-aktiviteter, konserter og arrangementer er avlyst i tiden fremover.

Frivilligsentralen tar imot henvendelser og vil  koordinere behov for noen å snakke med og frivillig innsats med dette i den krevende tiden vi alle er midt oppe i.

Frivilligsentralen har kontakt med ansvarlige i Halden kommune som koordinerer særlige
hjelpetilak. 

Nå gjelder det å bevare roen, følge rådene om god hygiene, holde avstand og delta i
den nødvendige nasjonale dugnaden.

Flere nyheter

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

Om besøket hos Erna ...

Her er programmet "Rett på", som Kjetil Aabø på TV-Østfold har laget om smittevernkampanjen i Halden og om besøket i statsministerboligen. Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi takket for innsatsen i Statsministerens nyttårstale. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble ikke Dagsrevy-reportasjen sendt på grunn av Gjerdrum-raset samme dag.

Erna med et haldenminne!

Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi nevnt også i nyttårstalen. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble dagsrevyinnslaget aldri sendt pga av rasulykken i Gjerdrum. Men Erna fikk også en liten gave fra Halden! Foto Hanne Eriksen HA/Aftenposten

Smittevernambassadører på skolene i Halden

Elever fra Halden videregående skole som smittevernambassadører i Halden. Fra venstre; Ingrid Lindhaugen Åsberg, Agnesa Novalani, Dennis Karlsen, og Celine Sva Gøperød. Frivilligsentralen har fått laget plakater og rollups til Halden vgs på Porsnes med smittevernregler. Nå står også ungdomsskolene for tur!

Vårprogram 2021

Hva skjer a' våren 2021? Vi tar selvsagt forbehold om smittesituasjonen og nasjonale og lokale restriksjoner og tiltak. Her kan du bla gjennom alle sidene.

2021 © Halden frivilligsentral