Siste natteravn før jul

Noen minusgrader i Halden i kveld stopper ikke natteravnene som er ute i sentrum.

Det gjelder å ha riktig og godt med klær i slikt et vær.. Det har natteravnene som er ute i kveld tenkt på. Kanskje ikke alle julebordsgjestene som er på byen i kveld... 

Så det gjelder å passe på! Ta vare på venner og dem du er sammen med. Sørg for at alle kommer seg trygt hjem, er oppfordringen til alle som er ute og hygger seg. 

Kveldens baseleder, Linn Andersen og natteravnene skal straks ha en pause med noe varmt å spise og drikke og etter pausen er de igjen ute til klokka 03.

Politiet var tilstede på for-møtet tidligere i kveld og gir klart uttrykk for at natteravnene gjør en stor og viktig innsats med å være synlige og tilgjengelige i lokalmiljøet, noe som har stor betydning for publikum og spesielt de unge som er ute. Etter en pause er natteravnene i Halden ute igjen hver fredag, fra og med 18.januar. 

Og ja, selvsagt er det velkomment med flere frivillige til fredagenes viktige og nyttige gåturer.

Flere nyheter

Halden Arbeiderblad - leder

Redaktør i Halden Arbeiderblad Hans-Petter Kjøge, har i dag skrevet en lederartikkel om besøket hos statsministeren.

Stengt inntil videre ...

Myndighetene har bestemt at hele samfunnet må innføre strengere tiltak. I Halden har også smitten økt. Alle aktiviteter på Frivilligsentral er ikke i gang før tidligst i uke 3. Vi er imidlertid tilgjengelige på huset og besvarer henvendelser på telefon 69 18 88 18 på enkelte dager. Se åpningstidene på plakaten.

Smittevernregler på mange språk

Halden frivilligsentral har publisert en stor smittevernkampanje i forbindelse med Korona-pandemien. Nå publiserer vi fire videoer der smittevernambassadørene leser reglene på sine språk. Bildet over: Ordfører i Halden Anne-Kari Holm, er en av mange smittevernambassadører.

Smittevernambassadører

Her kan du bla gjennom alle smittevern-ambassadørene som Halden frivilligsentral har: Klikk på bildet nedenfor! (Når du kommer inn på bildet, trykk på en firkant nederst til høyre for å få større bilder! Trykk på samme firkanten når du vil gå ut av "bla'ingen"!)

Olav Kolstad fikk Frivilligprisen 2020

En intetanende og svært overrasket Olav Kolstad ble tildelt Frivilligprisen 2020 på Halden frivilligsentral fredag ettermiddag. Varaordfører Linn Laupsa leste juryens begrunnelsen for tildelingen. - Hele haldensamfunnet er takknemlig for den innsatsen prisvinneren legger ned av engasjement og frivillig innsats for at utviklingen av byen skal gå "rett vei", leste hun. - Tusen takk, jeg gleder meg til å fortsette, sa en glad prisvinner.

2021 © Halden frivilligsentral