Siste natteravn før jul

Noen minusgrader i Halden i kveld stopper ikke natteravnene som er ute i sentrum.

Det gjelder å ha riktig og godt med klær i slikt et vær.. Det har natteravnene som er ute i kveld tenkt på. Kanskje ikke alle julebordsgjestene som er på byen i kveld... 

Så det gjelder å passe på! Ta vare på venner og dem du er sammen med. Sørg for at alle kommer seg trygt hjem, er oppfordringen til alle som er ute og hygger seg. 

Kveldens baseleder, Linn Andersen og natteravnene skal straks ha en pause med noe varmt å spise og drikke og etter pausen er de igjen ute til klokka 03.

Politiet var tilstede på for-møtet tidligere i kveld og gir klart uttrykk for at natteravnene gjør en stor og viktig innsats med å være synlige og tilgjengelige i lokalmiljøet, noe som har stor betydning for publikum og spesielt de unge som er ute. Etter en pause er natteravnene i Halden ute igjen hver fredag, fra og med 18.januar. 

Og ja, selvsagt er det velkomment med flere frivillige til fredagenes viktige og nyttige gåturer.

Flere nyheter

På tur til Oslo og konsert med Aksel Kolstad.

Frivilligsentralen var onsdag på tur til Oslo der 59 små og store fikk en flott konsertopplevelse med Aksel Kolstad i hans Cafe de Concert på Vulkan og med besøk på Mathallen. Halden frivilligsentral har i mange år samarbeidet med pianisten og entertaineren Aksel Kolstad. Også denne gangen ble det en konsert med variert musikk og et hyggelig møte mellom publikum fra Halden og den energiske pianisten fra Fredrikstad, som har sitt eget konsertlokale i Oslo, Cafe de Concert. Her ble det servert pølser og cola til alle etter konserten. Osloturen med Lekseverkstedet, Språkkaféen og Hobbygruppa ble avsluttet på Mathallen på samme sted på Grünerløkka. Turen er et samarbeid med Halden for flere av gruppene som er aktivt med på forskjellige innsatser for inkluderingsarbeidet.

Hva skjer a? Oversikt våren 2019!

Her får du en oversikt over mellom 40 og 50 ulike arrangementer på Halden frivilligsentral, våren 2019. (klikk her)

Konsert med Firerkvartetten på lørdag

Strøbokser

Nå kan du få strøsand (knust leca) i praktiske bokser på Frivilligsentralen. Vi tar imidlertid kr 50 for at du skal ta vare på boksen, så kan du komme og få mere strø senere (gratis).

Kalender 2019

Vår flotte kalender for 2019 er fortsatt i salg. Den koster kun kr 130,- og selges på Frivilligsentralen, Køhn Libris, AG Foto og Kringla konditori i Tistedal. Vi har kalt kalenderen "Kortreist idyll" og forteller om mennesker som har et forhold til 12 populære utfartssteder i Halden og omegn. Forfatteren Toril Brekke har snakket folk og skrevet tekstene. Bjørn Ramstad har tatt de fine bildene. Alt i alt en flott trykksak som vil være en ypperlig julegave!

2018 © Halden frivilligsentral