Siste natteravn før jul

Noen minusgrader i Halden i kveld stopper ikke natteravnene som er ute i sentrum.

Det gjelder å ha riktig og godt med klær i slikt et vær.. Det har natteravnene som er ute i kveld tenkt på. Kanskje ikke alle julebordsgjestene som er på byen i kveld... 

Så det gjelder å passe på! Ta vare på venner og dem du er sammen med. Sørg for at alle kommer seg trygt hjem, er oppfordringen til alle som er ute og hygger seg. 

Kveldens baseleder, Linn Andersen og natteravnene skal straks ha en pause med noe varmt å spise og drikke og etter pausen er de igjen ute til klokka 03.

Politiet var tilstede på for-møtet tidligere i kveld og gir klart uttrykk for at natteravnene gjør en stor og viktig innsats med å være synlige og tilgjengelige i lokalmiljøet, noe som har stor betydning for publikum og spesielt de unge som er ute. Etter en pause er natteravnene i Halden ute igjen hver fredag, fra og med 18.januar. 

Og ja, selvsagt er det velkomment med flere frivillige til fredagenes viktige og nyttige gåturer.

Flere nyheter

HURTIGTESTER OG VAKSINERING PÅ FRIVILLIGSENTRALEN

Nå deles det ut gratis huritgtester fra Frivilligsentralen. Ordningen med utdeling av hurtigtest-settene vil være klart i løpet av førstkommende onsdag, 10. november. Det gis en mulighet for Dropin-vaksinering inne i Frivilligsentralens lokaler i Violgata 14 onsdag 24.november, fra kl. 17 til kl. 20.

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

2021 © Halden frivilligsentral