Siste natteravn før jul

Noen minusgrader i Halden i kveld stopper ikke natteravnene som er ute i sentrum.

Det gjelder å ha riktig og godt med klær i slikt et vær.. Det har natteravnene som er ute i kveld tenkt på. Kanskje ikke alle julebordsgjestene som er på byen i kveld... 

Så det gjelder å passe på! Ta vare på venner og dem du er sammen med. Sørg for at alle kommer seg trygt hjem, er oppfordringen til alle som er ute og hygger seg. 

Kveldens baseleder, Linn Andersen og natteravnene skal straks ha en pause med noe varmt å spise og drikke og etter pausen er de igjen ute til klokka 03.

Politiet var tilstede på for-møtet tidligere i kveld og gir klart uttrykk for at natteravnene gjør en stor og viktig innsats med å være synlige og tilgjengelige i lokalmiljøet, noe som har stor betydning for publikum og spesielt de unge som er ute. Etter en pause er natteravnene i Halden ute igjen hver fredag, fra og med 18.januar. 

Og ja, selvsagt er det velkomment med flere frivillige til fredagenes viktige og nyttige gåturer.

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral