Takk til frivillige på julaften

Takk til denne fine gjengen som var med og ryddet ut av lokalene 1. juledag etter to vellykkede julaften-selskaper. Bildene nedenfor viser alle de frivillige som var tilstede og muliggjorde arrangementene.

Effektiv dugnadsgjeng
1. juledag var det rydding på Haldens Klub etter to vellykkede julaften-selskaper.
Nå er endel saker, rekvisitter og utstyr, tilbake på lageret, «julerommet» på frivilligsentralen, med stor sannsynlighet for at juleselskapene fortsetter også for neste år.

Mange frivillige
Mange hyggelige møter mellom mennesker på julaftens to selskaper på Haldens Klub som frivilligsentralen arrangerte i år for ellevte året.
Takk til alle som har stått ved gryter, oppvask og hjulpet med alle gjøremål for at dagen skulle bli fin og god for alle! Det er utrolig mange detaljer og mye å gjøre og alle har stått på for fellesskapet og julegleden.
Nå tar vi med oss godhet, klemmer, humor og varme inn i det nye året og ønsker velkommen til flere eventyr og flere gode møter mellom mennesker i 2019!
- se bildemontasjene over!

Godt nytt år
Kun kontordrift, korte oppsummeringsmøter og planlegging av neste års kalender, vil foregå på frivilligsentralen de nærmeste dagene. Frivillighuset holdes stengt for møter og aktiviteter den første uka i januar.

Åpner for fullt 7. januar
Frivilligsentralens resepsjon, telefon og daglig leders kontor har noe åpent i uke 2, fra og med 7. 1. .
De fleste aktivitetene og møtene, er i gang igjen fra og med uke to og tre i det nye året.
Bowls-gruppe fortsetter i folkets hus og starter opp fredag 4.1.
Det utarbeides et program for frivilligsentralens planlagte aktiviteter og en oversikt over hva som skjer på Frivillighuset.for første halvår,og dette vil bli lagt ut på hjemmesiden og vil også være tilgjengelig på papir for de som ønsker det.

Flere nyheter

På tur til Oslo og konsert med Aksel Kolstad.

Frivilligsentralen var onsdag på tur til Oslo der 59 små og store fikk en flott konsertopplevelse med Aksel Kolstad i hans Cafe de Concert på Vulkan og med besøk på Mathallen. Halden frivilligsentral har i mange år samarbeidet med pianisten og entertaineren Aksel Kolstad. Også denne gangen ble det en konsert med variert musikk og et hyggelig møte mellom publikum fra Halden og den energiske pianisten fra Fredrikstad, som har sitt eget konsertlokale i Oslo, Cafe de Concert. Her ble det servert pølser og cola til alle etter konserten. Osloturen med Lekseverkstedet, Språkkaféen og Hobbygruppa ble avsluttet på Mathallen på samme sted på Grünerløkka. Turen er et samarbeid med Halden for flere av gruppene som er aktivt med på forskjellige innsatser for inkluderingsarbeidet.

Hva skjer a? Oversikt våren 2019!

Her får du en oversikt over mellom 40 og 50 ulike arrangementer på Halden frivilligsentral, våren 2019. (klikk her)

Konsert med Firerkvartetten på lørdag

Strøbokser

Nå kan du få strøsand (knust leca) i praktiske bokser på Frivilligsentralen. Vi tar imidlertid kr 50 for at du skal ta vare på boksen, så kan du komme og få mere strø senere (gratis).

Kalender 2019

Vår flotte kalender for 2019 er fortsatt i salg. Den koster kun kr 130,- og selges på Frivilligsentralen, Køhn Libris, AG Foto og Kringla konditori i Tistedal. Vi har kalt kalenderen "Kortreist idyll" og forteller om mennesker som har et forhold til 12 populære utfartssteder i Halden og omegn. Forfatteren Toril Brekke har snakket folk og skrevet tekstene. Bjørn Ramstad har tatt de fine bildene. Alt i alt en flott trykksak som vil være en ypperlig julegave!

2018 © Halden frivilligsentral