TENORANE med konsert på frivilligsentralen 27.11. kl 19

Tenorane spiller flere konserter i regi av Den Kulturelle Spaserstokken i Halden mandag og tirsdag 26. og 27. november. Mange beboere ved flere institusjoner kan glede seg til å få besøk av Tenorane disse dagene og onserten på frivilligsentralen er kl 19.00 tirsdag 27. november og denne dagen må altså lekseverkstedet finne seg i å jobbe litt ekstra hardt for å være ferdige til at stua forvandles til en konsertarena med de dyktige musikerne, som flere ganger har gledet et musikkinteressert og begeistret publikum. 50 billetter er allerede utdelt og skulle det komme noen i døra som gjerne vil inn, skal vi se om vi klarer å sette oss ekstra tett sammen i høstkvelden..
Flere nyheter

HURTIGTESTER OG VAKSINERING PÅ FRIVILLIGSENTRALEN

Nå deles det ut gratis huritgtester fra Frivilligsentralen. Ordningen med utdeling av hurtigtest-settene vil være klart i løpet av førstkommende onsdag, 10. november. Det gis en mulighet for Dropin-vaksinering inne i Frivilligsentralens lokaler i Violgata 14 onsdag 24.november, fra kl. 17 til kl. 20.

KULTURNATT I HALDEN

Kulturnatten blir annerledes i år pga av pandemien. Alle arrangementene foregår på tre scener på Frivilligsentralen gjennom 12 timer fra kl. 14 til kl. 02 natt til lørdag. Det vil være begrenset antall plasser på hvert arrangement. Alle konsertene er gratis og billetter kan du allerede nå få ved henvendelse til Frivilligsentralen ved personlig frammøte på forhånd, telefon 69 18 88 18/916 35 173 eller i døra før konsertstart. NEDENFOR SER DU HELE PROGRAMMET!

Dialogmøte torsdag 9 . sept kl.19 - 21

Internasjonal kvinnegruppe ved Halden frivilligsentral inviterer til høstens første samling og dialogmøte. - Per G Weydahl fra Kommuneoverlegen forteller om dagens smittesituasjon - Elisabeth Eide fra Afghanistankomitéen forteller om situasjonen i Afghanistan. Servering i bakgården! Alle velkommen!

Hva skjer på Frivilligsentralen

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

2021 © Halden frivilligsentral