TV-aksjonen

NÅ GJELDER DET! TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 18. oktober.

Gun Strandberg og graffitimaler Dennis «Creiser» Karlsson  vil begge bidra til årets TV-aksjon. Gun har tidligere organisert bøssebærere og gått fra dør til dør. 

I år er Gun digital bøssebærer! Med en heldigital TV-aksjon i år er likevel givermulighetene mange - se nedenfor!


HER ER MULIGHETENE FOR Å GI: 

1) Du kan vippse til 2133.

2) Du kan registrere en digital bøsse på www.blimed.no

og starte egen innsamling. (pengene går direkte til TV-aksjonen og ikke gjennom den som oppretter bøssen)

3) Du kan gi på andres bøsser:

https://www.spleis.no/bosser

4) Du kan gi til konto 8380.05.09005

5) Vi i Halden har også gjort det mulig å gi på «gamlemåten» hvis du ønsker å gi kontanter, så ta kontakt med Frivilligsentralen og Wenche 916 35 173 - eller epost: post@halden.frivilligsentral.no 

Du må ikke vente med å gi til i morgen - og du kan fortsette å gi "etter i morgen" også!

BILDE! BILDE!

Ta gjerne et bilde av deg selv som digital bøssebærer og giver foran vår «et hav av muligheter»-veggen,
på parkeringsplassen ved Halden frivilligsentral i Violgata 14!

Her er grafittikunstneren Dennis i gang på lørdag og han har latt seg begeistre av havet og mulighetene og årets aksjon for å redde havene fra all plasten!

Ordfører Anne Kari er også begeistret - og prøver seg med sprayboksen!Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral