TV-aksjonen

NÅ GJELDER DET! TV-aksjonen NRK 2020 går til WWFs arbeid for å bekjempe plast i havet. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 18. oktober.

Gun Strandberg og graffitimaler Dennis «Creiser» Karlsson  vil begge bidra til årets TV-aksjon. Gun har tidligere organisert bøssebærere og gått fra dør til dør. 

I år er Gun digital bøssebærer! Med en heldigital TV-aksjon i år er likevel givermulighetene mange - se nedenfor!


HER ER MULIGHETENE FOR Å GI: 

1) Du kan vippse til 2133.

2) Du kan registrere en digital bøsse på www.blimed.no

og starte egen innsamling. (pengene går direkte til TV-aksjonen og ikke gjennom den som oppretter bøssen)

3) Du kan gi på andres bøsser:

https://www.spleis.no/bosser

4) Du kan gi til konto 8380.05.09005

5) Vi i Halden har også gjort det mulig å gi på «gamlemåten» hvis du ønsker å gi kontanter, så ta kontakt med Frivilligsentralen og Wenche 916 35 173 - eller epost: post@halden.frivilligsentral.no 

Du må ikke vente med å gi til i morgen - og du kan fortsette å gi "etter i morgen" også!

BILDE! BILDE!

Ta gjerne et bilde av deg selv som digital bøssebærer og giver foran vår «et hav av muligheter»-veggen,
på parkeringsplassen ved Halden frivilligsentral i Violgata 14!

Her er grafittikunstneren Dennis i gang på lørdag og han har latt seg begeistre av havet og mulighetene og årets aksjon for å redde havene fra all plasten!

Ordfører Anne Kari er også begeistret - og prøver seg med sprayboksen!Flere nyheter

Smittevernkampanjen fortsetter

Halden frivilligsentral søkte Integrerings- og Mangfoldsdirektoret (IMDi) på nytt for 2021 om 300.000 kroner sammen med internasjonal kvinnegruppe ved sentralen og Kurdish Women's Right. Og nylig kom beskjeden om at hele beløpet var innvilget.

Om besøket hos Erna ...

Her er programmet "Rett på", som Kjetil Aabø på TV-Østfold har laget om smittevernkampanjen i Halden og om besøket i statsministerboligen. Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi takket for innsatsen i Statsministerens nyttårstale. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble ikke Dagsrevy-reportasjen sendt på grunn av Gjerdrum-raset samme dag.

Erna med et haldenminne!

Det er nå kjent over hele landet at Fereshteh og Fitwi fra Halden frivilligsentral ble invitert til Erna i statsministerboligen før jul til et hyggelig møte. Dessuten ble vi nevnt også i nyttårstalen. Dagsrevyen og Halden Arbeiderblad var eneste presse tilstede på møtet. Dessverre ble dagsrevyinnslaget aldri sendt pga av rasulykken i Gjerdrum. Men Erna fikk også en liten gave fra Halden! Foto Hanne Eriksen HA/Aftenposten

Hva skjer a'?

Nå holder vi stengt for all innendørs aktivitet på frivilligsentralen i hele uke 4.

Vårprogram 2021

Hva skjer a' våren 2021? Vi tar selvsagt forbehold om smittesituasjonen og nasjonale og lokale restriksjoner og tiltak. Her kan du bla gjennom alle sidene.

2021 © Halden frivilligsentral