Takk til frivillige på julaften

Takk til denne fine gjengen som var med og ryddet ut av lokalene 1. juledag etter to vellykkede julaften-selskaper. Bildene nedenfor viser alle de frivillige som var tilstede og muliggjorde arrangementene.

Effektiv dugnadsgjeng
1. juledag var det rydding på Haldens Klub etter to vellykkede julaften-selskaper.
Nå er endel saker, rekvisitter og utstyr, tilbake på lageret, «julerommet» på frivilligsentralen, med stor sannsynlighet for at juleselskapene fortsetter også for neste år.

Mange frivillige
Mange hyggelige møter mellom mennesker på julaftens to selskaper på Haldens Klub som frivilligsentralen arrangerte i år for ellevte året.
Takk til alle som har stått ved gryter, oppvask og hjulpet med alle gjøremål for at dagen skulle bli fin og god for alle! Det er utrolig mange detaljer og mye å gjøre og alle har stått på for fellesskapet og julegleden.
Nå tar vi med oss godhet, klemmer, humor og varme inn i det nye året og ønsker velkommen til flere eventyr og flere gode møter mellom mennesker i 2019!
- se bildemontasjene over!

Godt nytt år
Kun kontordrift, korte oppsummeringsmøter og planlegging av neste års kalender, vil foregå på frivilligsentralen de nærmeste dagene. Frivillighuset holdes stengt for møter og aktiviteter den første uka i januar.

Åpner for fullt 7. januar
Frivilligsentralens resepsjon, telefon og daglig leders kontor har noe åpent i uke 2, fra og med 7. 1. .
De fleste aktivitetene og møtene, er i gang igjen fra og med uke to og tre i det nye året.
Bowls-gruppe fortsetter i folkets hus og starter opp fredag 4.1.
Det utarbeides et program for frivilligsentralens planlagte aktiviteter og en oversikt over hva som skjer på Frivillighuset.for første halvår,og dette vil bli lagt ut på hjemmesiden og vil også være tilgjengelig på papir for de som ønsker det.

Flere nyheter

Blir du med og heier 27. juli? Sykkelturen 2022 etappen fra Svinesund - Halden

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67) Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen 2022, og vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet. Hvis det er noen som har tid og lyst til å bidra med noe 27.juli da frivilligsentralen både arrangerer Sykkelturen i Halden OG skal ha flere dugnads-oppgaver på festningen samme dag, så syng ut, send melding eller kom innom frivilligsentralen.

Frivillighetens år 2022! Kanskje du behøver noen som trenger deg

Frivilligsentralen er en møteplass og et kontaktpunkt for frivillige, frivillige foreninger som samarbeider med hverandre og med privat og offentlig sektor. Det er mye å samarbeide om i et lokalsamfunn; - folkehelse, inkludering, kultur, lokalsamfunnsutvikling.

Hva skjer'a i sommer og utover høsten

Dette skjer på på faste dager på Halden frivilligsentral 2022? Og noen datoer som er spikret i tillegg! FASTE MØTER OG AKTIVITETER PLANLAGT FOR HØST-SEMESTERET SOM ER I GANG fra mandag 29. august (UKE 35) (i tillegg kommer andre arrangementer – følg derfor med på våre sosiale medier)

Alle frivillige i ALLSAMMEN: Velkommen til spennende og morsomt foredrag!

En time med spennende foredrag og en halvtimes konsert medl Halden storband: Samt servering av pizza! Velkommen til Aladin Scene mandag 30. mai kl. 18.00

27. juli: Sykkelturen 2022 Svinesund - Halden (etappe 67)

Vi har gått sammen mange i Halden for å feire Frivillighetsåret med Sykkelturen2022. Vi samarbeider på kryss og tvers i lokalsamfunnet

2022 © Halden frivilligsentral